Lassemaja Och Hamletmysteriet

Linköping Konsert & KongressDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Lördag 7/9 och söndag 8/9 får Linköping Konsert & Kongress besök av Lasse och Maja när de kommer till stan för att lösa Hamletmysteriet!

Lasse och Maja har tagit ledigt ifrån detektivbyrån för att hjälpa museichefen Barbro att sätta upp Hamlet. När repetitionerna pågår som bäst inför kvällens premiär frågar de Barbro om inte prästen kan få spela vålnaden. Snabbt måste prästen sätta sig in i handlingen och med hjälp av alla skådespelarna få hela pjäsen förklarad för sig. Mitt i allt detta upptäcker de plötsligt att kungakronan har försvunnit. Vem har tagit den? Med hjälp av publiken måste detektivduon nu, innan ridån går ner, ta reda på vem som lagt beslag på den åtråvärda kronan.

Missa inte LasseMaja och Hamletmysteriet – en klurig föreställning som räknar med att publiken har gnuggat geniknölarna ordentligt!

Max 2 barnbiljetter per vuxen. Vid fler barn köps ordinarie biljett.

Barn tom 11 år
Rekommenderas från 7 år

Insläpp kl 11:30
Längd ca 2 timmar inkl paus
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Kom och frossa i vår burgarbuffé!
Hamburgare (45 gr) med massor av gott till bröd, pommes, grönsaker, ost, dressing, coleslaw mm. Serveras från buffé så du kan plocka ihop burgaren som du själv vill ha den.
En till de små och två till de stora. 45 kronor för barn och 79 kronor för vuxen.
 
Serveras mellan föreställningarna kl 14.00- 16.00 i Marmorfoajén.
Förboka via telefon 013- 190 00 30 eller mail bistro@konsertkongress.se

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-07 12:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: