Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Mewoman - En Inspirationsdag För Östergötlands Kvinnor

Linköping Konsert & KongressDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bMeWoman - En inspirationsdag för Östergötlands kvinnor./b

Under en heldag MeWoman ett stort utbud av produkter, tjänster och information kring allt som berör kvinnan. En heldag om kvinnor för kvinnor med attraktiva föreläsningar, shopping, prova på aktiviteter, underhållning, föreläsningar, samt information och erbjudanden från många utställare kommer möta alla besökare. Kategorierna på MeWoman är fördelade inom träning & hälsa,, mode & skönhet, hem & hushåll, resor, mat & kost, föreningsliv, feminism, jämställdhet, m.fl.

Öppetider 10.00-17.00
Kontakt arrangör - Mail a href=mailto:info@mewoman.se?subject=Fråga ang MeWoman i Linköping target=”_New”info@mewoman.se/a
Kontakt arrangör- Tel 070-961 00 11

Underhållning, inspiration och vägledning från MeWomans föreläsare.

bAmelia Adamo/b
Amelia Adamo är en av landets mest välkända publicister och är flerfaldigt belönad journalist. Amelia föreläser om sin karriär och liv, dess svårigheter och möjligheter hon har haft som kvinna i en mansdominerad bransch.

bMattias Nordqvist ( Gustav Löwander)/b
Mattias Nordqvist gestaltar ”den svinige mannen med makt” Gustav Löwander i SVTs prisbelönta serie-
Vår tid är nu. Mattias föreläser och berättar om serien, sin egen roll och hur kvinnans frigörelse är en sån viktig del i denna prisbelönta serie som där säsong tre startar i slutat ev september.

bLouise Sand/b
Louise var under många år en firad handbollsstjärna i landslaget. Endast 26 år gammal avslutade hon i år sin karriär. I föreläsningen ”Mitt liv äger ingen” berättar Louise om de svårigheter hon upplevt genom åren som adopterad, mörkhyad och homosexuell.

bAnna Jansson/b
Anna Jansson romaner har sålt i 4 miljoner exemplar. Böckerna om Maria Wern har dessutom gått som en bejublad tv-serie. Träffa Anna på MeWoman och lyssna på hennes föreläsning och träffa henne i författarhörnan.

bSofia Antonsson/b
Så får du magen i balans.
Sofia berättar om IBS och mag-tarmsjukdomar. Du får lära dig om hälsotrender som gluten, fibrer och probiotika, samtidigt som du får konkreta verktyg för att förbättra hälsan med enkla förändringar.

bJenny Fagerlund/b
Succé författaren Jenny Fagerlund, (Drömstigen, Med hälsning från Båstad och 24 goda gärningar) medverkar på MeWoman och berättar om sin författargärning och sin nya roman. Ett litet steg på vägen


bBiljettpris/b
Inträde på MeWoman 195 kr (Inträde på MeWoman och tillgång till samtliga föreläsningar och aktiviteter)
Pensionärsrabatt 165 kr
Barn under 12 år kommer in gratis i målmans sällskap.

Heldagsbiljett - 795 kr (Inträde på MeWoman, tillgång till reserverade parkett platser på samtliga föreläsningar, lunch, kaffe, fika, eget loungeområde, goodiebag)

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

För mer information och kommande evenemang besök gärna a href=http://www.mewoman.se target=”_New”MeWoman.se/a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-05 10:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: