Menu

Galakonsert

Linköping

Linköping Konsert & Kongress
söndag, 5 januari 2020 kl:18:00

bCrusellserien

Östgöta Blåsarsymfoniker
Dirigent: Anders Berglund
Solist och konferencier: Loa Falkman
Solist: Emmi Christensson

Trettondagsaftonskonsert/b

Välkommen till storslagen Galakonsert på Trettondagsafton! Tillsammans med våra gäster Loa Falkman, Emmi Christensson och Anders Berglund bjuder vi på det mesta av det bästa ur musikal, opera och orkestermusik.

bANDERS BERGLUND/b – en av Sveriges mest kända musikprofiler. Han är arrangör, kompositör, dirigent, musiker och producent med en karriär från varandes ”popidol” i Blue Swede via Melodifestivaler, Så ska det låta, mängder av TV-program, krogshower, musikaler, film och teatermusik till skivproduktioner samt otaliga dirigentuppdrag med Sveriges ledande orkestrar.

bLOA FALKMAN/b – en av våra främsta operasångare som efter studier på Operahögskolan i Stockholm debuterade på Kungliga Operan 1973 som Ferdinand i Tintomara. Han har på samma scen gjort flera av de stora barytonrollerna bl.a. som Papageno i Trollflöjten, titelrollen i Don Giovanni, Figaro i Barberaren i Sevilla och titelrollen i Eugen Onegin. Sitt internationella genombrott fick Falkman i Paris som Escamillo i Carmen. Han har varit engagerad i stora roller vid flera europeiska operahus genom åren.

bEMMI CHRISTENSSON/b inledde sin musikaliska resa genom att utbilda sig vid Bjärnum Musikteaterskola och Balettakademiens musikalutbildning i Göteborg. Under sin framgångsrika karriär har Emmi gjort roller i flera klassiska musikaler såsom West Side Story, Sound of Music och flera uppsättningar av Les Misérables i såväl Sverige som Norge. I september 2014 debuterade hon på West End i London med Christine i The Phantom of the Opera på Her Majesty’s Theatre.

DANS, MAT & MINGEL efter konsertern.
Boka en galatallrik till denna festliga helkväll på tel 013-190 00 00

Konsertintroduktion:
Konserttider:
Start 18.00

Lokal: Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

Meny ser ni senast 3 veckor innan konsertdagen.

Förboka via telefon 013- 190 00 30

Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida a href=http://www.konsertkongress.se target=”_New”www.konsertkongress.

Datum / Tid

söndag, 5 januari 2020 kl: 18:00

Plats

Linköping, Linköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad