Menu

Molly Sandén – Stark & Svag & Allting Däremellan

Linköping

Linköping Konsert & Kongress
tisdag, 31 mars 2020 kl:19:30

bSveriges mest streamade kvinnliga artist. Hennes album har hyllats av både kritiker och fans. Efter två blixtsnabbt utsålda gig på Cirkus i Stockholm tar nu landets popdrottning sin personliga och intima föreställning ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” till konserthus runtom i landet./b

Tänker du på Molly Sandén tänker du säkert först och främst på rösten, som vid Lollapalooza-konserten i somras av Aftonbladet beskrevs i termer av fläckfri, tung av både styrka och smärta.”
Att Molly utan problem grejar det pampiga och storslagna vet vi vid det är laget, samtidigt har idén om att få uppleva henne i ett mer sparsmakat sammanhang känts alltmer lockande.
Och nu blir det verklighet.
Att döma av trycket efter biljetter till de två föreställningarna på Cirkus i december är det många som har längtat. Det mesta talar för att det blir likadant med den stundande turnén som når nitton svenska städer under mars och april.
”Det bästa kanske inte hänt än” heter en av hennes populäraste låtar tillika årets album.
I fallet Molly Sandén kan det nog faktiskt vara så att det bästa inte har hänt än, för det som utspelar sig i konserthus och konserthallar till våren kan mycket väl visa sig bli höjdpunkten hittills för såväl henne som för fansen. ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” är en unik specialföreställning där sångerskan med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv.
Publiken kan förvänta sig avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från en ensemble bestående av David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).

Insläpp kl 19:00
Showstart kl 19:30
Längd ca 90 minuter, ej paus
Barn under 13 år endast i målsmans sällskap och måste bära hörselskydd under hela konserten.
Alla besökare måste ha en egen biljett.

Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

Boka ditt bord via telefon 013- 190 00 30 eller mail a href=mailto:bistro@konsertkongress.se?subject=Boka innan RAW 30 oktober target=”_New” bistro@konsertkongress.se /a
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida a href=http://www.konsertkongress.se target=”_New”www.konsertkongress.se/a

Datum / Tid

tisdag, 31 mars 2020 kl: 19:30

Plats

Linköping, Linköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad