Från Broadway Till Duvemåla

Linköping Konsert & KongressDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

VIKTIG INFORMATION OM FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA PÅ LINKÖPING KONSERT & KONGRESS 15 MARS

Regeringen tog igår beslut om att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 500 personer. Visit Linköping & Co följer självklart regeringens beslut och detta betyder att en del evenemang som genomförs i bolagets anläggningar Konsert & Kongress och Saab Arena kommer att påverkas närmaste tiden.

Föreställningen av Från Broadway till Duvemåla på Linköping Konsert & Kongress 15 mars kommer därför inte att kunna genomföras, utan föreställningen kommer att flyttas fram till 19 oktober, samma tid. Din biljett gäller på det nya datumet, och du behöver inte göra något.

bFrån Broadway till Duvemåla/b är utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat musikalernas Diggiloo samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer som sträckt sig från Luleå i norr till Ystad i söder.

Efter att 2019 gjort sin största konsert hittills, på Dalhalla, spänner man i år bågen och tar sig för första gången utanför Sveriges gränser med föreställningar även i våra Nordiska grannländer.

bVåren 2020 består laguppställningen av:

Emmi Christensson/b har gjort roller i flera klassiska musikaler såsom West Side Story, Sound of Music, Les Misérables, Mamma Mia! och Into the Woods. 2014 gjorde hon rollen som Christine i The Phantom of the Opera på West End i London, en roll hon sedan repriserade 2016 på Cirkus i Stockholm. Emmi har dessutom medverkat i Melodifestivalen samt gjort rösten som Belle i den svenska filmversionen av Disney’s klassiker Beauty and The Beast från 2017.

bAlexander Lycke/b har gjort flera stora roller i musikaler som American Idiot, Hair, De Tre Musketörerna, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Ringaren i Notre Dame och Miss Saigon. På Kulturhuset Spira i Jönköping har han dessutom medverkat i musikalen Passion, teaterföreställningen Romeo & Julia samt som solist vid flera konserter. Alexander sjunger även i hårdrocksbandet Astrakhan och utsågs 2016 till Sveriges bästa sångare av Sweden Rock Magazine.

bJakob Stadell/b är en av Sveriges mest meriterade musikalstjärnor som gjort stora roller i uppsättningar som RENT, Rock Of Ages, Avenue Q och Jesus Christ Superstar. För sin roll i RENT belönades han med Guldmasken för bästa manliga huvudroll. Jakob har dessutom medverkat i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest samt framträtt i tv-produktioner som Allsång på Skansen, Så ska det låta, Idrottsgalan och Guldbaggegalan.

bMalena Tuvung/b är väl bevandrad på den svenska musikalscenen där hon bland annat spelat Grizabella i Cats på Cirkus i Stockholm samt medverkat i uppsättningar som Fame, My Fair Lady, Mary Poppins och Romeo & Juliet. Utöver sin medverkan i Från Broadway till Duvemåla är Malena dessutom aktuell med soloföreställningen Evergreen - en hyllning till Barbra Streisand.

bJessica Berge/b är en av Sveriges nya och mest spännande röster som i och med sin medverkan i Från Broadway till Duvemåla får chansen i sitt största sammanhang hittills. Jessica kommer närmast från uppdraget som huvudsolist på Wallmans flaggskepp i Cirkusbyggnaden i Köpenhamn och har även medverkat på bland annat Tommy Körbergs julturné Stad i Juleljus samt Kalle Moreaus på Dalhalla.

Dessutom leds orkestern i vanlig ordning av Sveriges bästa och mest kompetenta kapellmästare, bCarina E. Nilsson.

Missa inte årets musikalfest!
Pressen skriver:

iEn show i lyxklass/b/i
Jönköpings-Posten

ibEn glimrande show/i/b
Norran

ibMusikalsångare av bästa sort/i/b
Ystads Allehanda

ibMusikalfest fick teatern att koka/i/b
Arbetarbladet

ibMan känner sig helt perfekt efteråt/i/b
Eskilstuna-Kuriren

ibLyckad resa från Broadway till Duvemåla/i/b
Gefle Dagblad

ibUnder extranumret dansar hela parketten/i/b
Vestmanlands Läns Tidning

ibAs close as you can get to Broadway or West End/i/b
Broadway World

Läs gärna mer om föreställningen a href=https://www.franbroadwaytillduvemala.se/ target=”_New”franbroadwaytillduvemala.se/a


Insläpp kl 18:30
Längd ca 2 timmar & 30 min, inkl. paus
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

Förrätt - Tre små tapas Liten skagen, Shitakemusslor med grönärtspuré samt rödbetsterrin med getostcrème

Varmrätt - Välj mellan
Varmrökt lax serveras med ljummen potatissallad på säsongens primörer samt ramslökscrème
eller Tryffelfärserad majskycklingbröst med säsongens rostade grönsaker och äppelcidersås

295 kr

Boka ditt bord via telefon 013- 190 00 30 eller mail a href=mailto:bistro@konsertkongress.se?subject=Boka innan från Broadway till Duvemåla 19/10 target=”_New” bistro@konsertkongress.se /a
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida a href=http://www.konsertkongress.se target=”_New”www.konsertkongress.se/a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-10-19 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: