Menu

Från Broadway Till Duvemåla

Linköping

Linköping Konsert & Kongress
lördag, 4 september 2021 kl:19:30

bVIKTIG INFORMATION OM FLYTT AV FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA PÅ LINKÖPING KONSERT & KONGRESS 2 MAJ 2021/b

Här följer information från arrangören Viktoria Tocca Entertainment:
” På grund av 2020 års Corona-pandemi fattade regeringen den 20 november ett nytt beslut att förbjuda allmänna sammankomster med mer än 8 personer. Nu ser vi äntligen ljuset i tunneln! Med nya vaccin som, om allt går enligt plan, kommer att börja fördelas under första halvan av 2021 ser läget allt mer hoppfullt ut. Sakta men säkert är vi på väg emot både vårens ljus och en någorlunda normal tillvaro.
Men enligt de restriktioner som just nu råder och för allas säkerhet vågar vi inte chansa på att få spela vår föreställning i vår och väljer därför att åter igen flytta alla vårens konserter till en tid då det känns säkert att gå. Håll nu hårt i din biljett för den gäller till hösten och då satsar vi allt på att ge er det mesta och det bästa av den musikalmagi som vi håller så kär. Detta som vanligt med några av Sveriges främsta musikalartister och musiker. Artister som nu längtar till scenen så mycket att energin kommer att vara både vibrerande och magisk.

Vi är ett litet bolag där våra tolv artister, musiker och tekniker nu helt står utan inkomst. För att kunna erbjuda både er och vår ensemble ljuvliga konsertuppleveler i framtiden så vädjar vi åter till er att behålla biljetten. Om du inte kan gå finns kanske möjligheten att kolla med en vän, kollega eller granne då biljetten inte är personlig. Kanske har du till och med möjlighet att bjuda någon på en oförglömlig upplevelse? Kanske kan en sen julklapp till någon redan vara ordnad i och med detta?

Det är ni, publiken, som gör att vi kan hålla drömmen om framtida konserter vid liv och efter närmare tio månader av något som kan liknas vid ett näringsförbud är varje biljett viktigare än man kan tro.

Om inget av dessa alternativ känns rätt så erbjuder vi självklart återbetalning t.o.m den 5 februari 2021. Efter detta datum är inte återbetalning möjlig. Se information längre ner i mejlet om hur du gör.
Ditt nya konsertdatum är: 4 september 2021 kl. 19.30
Tack för att ni håller i och håller ut, snart ses vi igen!

Viktoria Tocca Entertainment”
* Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller på det nya datumet, och du har samma plats.
* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter senast den 5 februari 2021.
Så här gör du om du vill återlösa din biljett: Om du köpt din biljett via Ticketmaster ska du fylla i formuläret nedan för återlösen. Formuläret är öppet till och med 5 februari 2021 och därefter kommer Ticketmaster att återbetala dig på samma klientmedel som du använde vid köpet. Om du köpt din biljett på plats hos Linköping Konsert & Kongress kontaktar du istället oss via mail info@konsertkongress.se
Länk till formulär hos Ticketmaster: https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258

Vi tackar för din förståelse,

bFrån Broadway till Duvemåla/b
Efter att 2019 gjort sin största konsert hittills, på Dalhalla, spänner man i år bågen och tar sig för första gången utanför Sveriges gränser med föreställningar även i våra Nordiska grannländer.

bLaguppställningen består av:

Emmi Christensson/b har gjort roller i flera klassiska musikaler såsom West Side Story, Sound of Music, Les Misérables, Mamma Mia! och Into the Woods. 2014 gjorde hon rollen som Christine i The Phantom of the Opera på West End i London, en roll hon sedan repriserade 2016 på Cirkus i Stockholm. Emmi har dessutom medverkat i Melodifestivalen samt gjort rösten som Belle i den svenska filmversionen av Disney’s klassiker Beauty and The Beast från 2017.

bAlexander Lycke/b har gjort flera stora roller i musikaler som American Idiot, Hair, De Tre Musketörerna, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Ringaren i Notre Dame och Miss Saigon. På Kulturhuset Spira i Jönköping har han dessutom medverkat i musikalen Passion, teaterföreställningen Romeo & Julia samt som solist vid flera konserter. Alexander sjunger även i hårdrocksbandet Astrakhan och utsågs 2016 till Sveriges bästa sångare av Sweden Rock Magazine.

bJakob Stadell/b är en av Sveriges mest meriterade musikalstjärnor som gjort stora roller i uppsättningar som RENT, Rock Of Ages, Avenue Q och Jesus Christ Superstar. För sin roll i RENT belönades han med Guldmasken för bästa manliga huvudroll. Jakob har dessutom medverkat i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest samt framträtt i tv-produktioner som Allsång på Skansen, Så ska det låta, Idrottsgalan och Guldbaggegalan.

bMalena Tuvung/b är väl bevandrad på den svenska musikalscenen där hon bland annat spelat Grizabella i Cats på Cirkus i Stockholm samt medverkat i uppsättningar som Fame, My Fair Lady, Mary Poppins och Romeo & Juliet. Utöver sin medverkan i Från Broadway till Duvemåla är Malena dessutom aktuell med soloföreställningen Evergreen - en hyllning till Barbra Streisand.

bJessica Berge/b är en av Sveriges nya och mest spännande röster som i och med sin medverkan i Från Broadway till Duvemåla får chansen i sitt största sammanhang hittills. Jessica kommer närmast från uppdraget som huvudsolist på Wallmans flaggskepp i Cirkusbyggnaden i Köpenhamn och har även medverkat på bland annat Tommy Körbergs julturné Stad i Juleljus samt Kalle Moreaus på Dalhalla.

Dessutom leds orkestern i vanlig ordning av Sveriges bästa och mest kompetenta kapellmästare, bCarina E. Nilsson./b

Läs gärna mer om föreställningen a href=https://www.franbroadwaytillduvemala.se/ target=”_New”franbroadwaytillduvemala.se/a

Insläpp kl 19:00
Längd ca 2 timmar & 30 min, inkl. paus
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00


FrÅn Broadway Till DuvemÅla
2024-09-28 19:30:00
Skellefteå, Sara kulturhus Scen 1



Från Broadway Till Duvemåla
2024-10-20 16:00:00
Uppsala, Ukk - Stora Salen



FrÅn Broadway Till DuvemÅla
2024-10-26 19:30:00
Jönköping, Konsertsalen I Spira



FrÅn Broadway Till DuvemÅla
2024-11-06 19:00:00
Stockholm, Göta Lejon



FrÅn Broadway Till DuvemÅla
2024-11-17 16:00:00
Gävle, Gävle Konserthus

Datum / Tid

lördag, 4 september 2021 kl: 19:30

Plats

Linköping, Linköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

495kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad