I Vintertid - En Stämningsfull Julkonsert

MissionskyrkanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ace Music / Billy Heil Management presenterar:
I Vintertid - en stämningsfull julkonsert
med Anders Berglund, Emmi Christensson, Christian Svarfvar
Missionskyrkan - Linköping
Lördag 23 november 2019 kl 18.00
Insläpp kl. 17.00
Längd c:a 90 min, ingen paus.
Ingen åldersgräns.
Barn som sitter i knät följer med gratis.

Anders Berglund kommer under november-december ge sig ut på en omfattande julturné i kyrkor och konsertsalar runt om i Sverige. Med sig har han musikalstjärnan Emmi Christensson samt stjärnviolinisten Christian Svarfvar.

Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestvalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.
Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.
Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.

- Vi kommer att bjuda på julens allra vackraste musik, försäkrar Anders Berglund, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-23 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: