Menu

Klara & Jag

Stockholm

Kristallen
fredag, 15 oktober 2021 kl:19:00

2020 är ett stort år för Klara & Jag. Sen debuten för två år sedan har duon sakta men säkert etablerat sig och skapat sig sin egen plats på den svenska pophimlen. En plats som nu ska förgyllas med ett debutalbum och en vårturné.


De senaste två åren har Klara och Johanna som ligger bakom Klara & Jag oavbrutet varit i studion eller ute på vägarna. Arbetet har resulterat i ett antal singlar, en EP och över 40 spelningar runtom i landet. När duon sommaren 2019 tog en välförtjänt semester blev det ingen vila från musiken – resan blev istället grunden till ”Calpe”, första singeln från debutskivan ”Det slutar inte här”.


”Det är ju lite ironiskt att vår semester resulterade i en av de i vårt tycke bästa låtarna vi skrivit. Under en vecka med 15 vänner i ett hus hinner man uppleva många känslor och tillfällen som i vanliga livet sprids ut över en mycket längre period. Det blev en resa av komprimerad ungdomstid på något sätt, och låten är en ännu mer koncentrerad version av det.” säger Klara och Johanna.


Från den inledande basgången till den allsångsvänliga refrängen är det tydligt för den som lyssnat på tidigare låtar med Klara & Jag att det är två artister som har utvecklats och med stormsteg är på väg mot nya höjder.


”Vi brinner för det vi har skapat de senaste två åren och har utvecklats mycket både som människor och artister. Vi skrivit mycket musik och har lagt vår själ i varje ord och i varje låt. Men Calpe är speciell, den är ett anthem för vår ungdomstid.” säger Klara och Johanna.

Datum / Tid

fredag, 15 oktober 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Kristallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

155

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad