NICOLE SABOUNÉ / Linköping

Pitchers/the CryptDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nicole Sabouné slog igenom med sitt debutalbum â?Must existâ? 2014. Hennes musik förenar goth, new wave och postpunk med ett suggestivt driv, en uppenbar kärlek till hudnära formuleringar och ett passionerat men stilrent uttryck.


I höst släpper Nicole sitt andra album â?Mimanâ? på nya skivbolaget Woah Dad!. Det har hon producerat själv med hjälp av bandmedlemmarna Nicklas Stenemo och Jon Bordon.


Åldersgräns: 18år
Stående publik
Spelställe: The Crypt´s stora scen

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-12-04 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Nicole Sabouné

Nicole Sabouné, I Surrender på Spotify

Must Exist

I Surrender

Nicole Sabouné, Conquer or Suffer på Spotify

Must Exist

Conquer or Suffer

Nicole Sabouné, Win This Life på Spotify

Must Exist

Win This Life

Sabouné är uppväxt i Sölvesborg och Lund och deltog 2012 i TV-programmet The Voice Sverige där hon hade Ola Salo som coach. Hon tog sig till semifinal innan hon slutligen åkte ut ur tävlingen. Sabouné skriver sin musik tillsammans med Salo och Niklas Stenemo. Efter tre singlar släpptes debutalbumet Must Exist på skivbolaget Roxy Recordings 15 januari 2014. Albumet, som har rock- och punkinfluenser från 1970- och 1980-talet, följdes av en Sverigeturné.