Menu

Pale Honey + Dalen

Linköping

Ryds Herrgård [Hg]
torsdag, 5 oktober 2017 kl:19:00

Spelplats: Ryds Herrgård
Datum: 5 oktober 2017
Musikquiz: 19:00
Support: Dalen
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: John Doe


Två år har passerat sedan Göteborgsbaserade Pale Honey, bestående av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey, släppte sitt kritikerrosade, självbetitlade debutalbum. En platta som bl.a. genererade en P3 Guld-nominering i Årets nykomling. Albumsläppet följdes upp av spelningar både i Sverige och utanför gränserna, bland annat en utsåld Londonspelning på The Islington.


Snart är bandet redo att släppa ifrån sig uppföljaren Devotion. Redan veckan innan släppet har du chans att ta del av albumet live i Linköping. De två första singlarna – Real Thing och Why Do I Always Feel This Way – har hyllats av kritiker och spelats flitigt på P3 och Spotify.


Tidigare i våras gav Pale Honey tre exklusiva spelningar på hemmaplan. De har också spelat förband till internationella popjättarna Peter Bjorn and John i Göteborg och Stockholm.


Nu startar rockduon sin höstturné hos John Doe i Linköping. Kvällens support är inga mindre än östgötabandet Dalen. Dalen spelar som de själva uttrycker det "progressivt inspirerade låtar på svenska". Med sitt progg- och bluesinspirerade sound som liknar något från Den stora vilan eller Slowgold så är vi sålda från första låten.


Som vanligt är ni välkomna på mat, dryck och musikquiz innan spelningen.

Datum / Tid

torsdag, 5 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Linköping, Ryds Herrgård [Hg]

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

110kr - 130

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad