Menu

MALENA ERNMAN OCH TOMMY KÖRBERG - VINTERTID

Linköping

Saab Arena
lördag, 17 december 2016 kl:18:00

Malena Ernman & Tommy Körberg - Vintertid

Två av våra mest folkkära artister beger sig ut på en gemensam julturné!

Malena Ernman har de senaste sex åren varit ute på hyllade julturnéer och släppt två kritikerrosade julskivor. En julkonsert i världsklass, Det blir inte bättre och Makalöst är tre exempel ur den eniga hyllningskören i pressen tidigare år. Tommy Körberg har genom åren släppt flera julalbum, senast Tommys jul 2014 med nyskrivna låtar och sånger i årtidsanpassade översättningar. Vinterns varmaste klapp ... i sådana här sammanhang är han fortfarande den bäste och Fullträff, Körberg ... säsongens värdigaste julskiva skrev tidningarna om albumet som följdes av lika hyllade julkonserter.

Malena och Tommy delade scen för första gången förra sommaren då de gjorde en bejublad konsert tillsammans på Dalhalla. Under tre kvällar slog de nytt publikrekord och konserten hyllades i media - Aftonbladet kallade duon Det perfekta paret på scen och skrev att Ernman & Körberg kan sjunga all sorts musik - och båda har samma humor.

Till julen står två av våra bästa sångare och underhållare återigen på scen tillsammans och bjuder på en personlig julkonsert där klassiska julfavoriter blandas med allt från pop och jazz till folkmusik och klassiska stycken. Som vanligt med en hel del skratt och överraskningar!

För den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen, en kör och några av Sveriges mest framstående instrumentalister, bland andra Jan Bengtson, Mats Bergström, Calle Flemsten, Fredrik Jonsson och Johan Liljedahl.

Insläpp kl 17.00
Start kl 18.00
Längd ca 1 timme och 50 minuter, ingen paus.

Konserten presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se för show- och konsertnyheter, erbjudanden och tävlingar.

Rullstolsplatser bokas hos Visit Linköping & Co 013-190 00 00

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.visitlinkoping.se



Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

lördag, 17 december 2016 kl: 18:00

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

450kr - 795kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad