Menu

Vintergalan

Linköping

Saab Arena
lördag, 10 december 2016 kl:21:00

Visit Linköping & Co i samarbete med Blixten & Co och Lifeline presenterar Vintergalan.

Nytt namn och ny regi – men samma trevliga kväll med toppklassig underhållning, god mat och en härlig julfest!

Vintergalan är ett gnistrande paket med middag, show, underhållning och fest. Det perfekta tillfället att ta del av en helkväll med hitspäckad artistshow, klassiskt julbord, och dansant efterfest med vänner, kunder och kollegor. På scen i år står Danny Saucedo, Petter, Plura, Petra Marklund, Elisa, David Lindgren och Ace Wilder. En musikalisk resa under ledning av Jonas Görning som senast huserade i Let’s Dance och Så Mycket Bättre, i en show regisserad av inga mindre än Jennie ”Bounce” Widegren och Jenny ”Velvet” Petersson.

Vintergalan är ett helhetskoncept som passar såväl företag som privatpersoner. Högklassig julstämning och minnesvärda ögonblick utlovas!

Årets konferencier är Kenny Mattsson.


Efterfest med DJ Raners
Efter att maten är serverad och showen är slut drar efterfesten igång med DJ Raners i foajen på Saab Arena fram till kl 01.00

Kvällens program (tiderna är prel. kan ev ändras något)

18:00 Dörrarna öppnar, glöggen serveras och julbordet står framdukat
19:15 Förshow
20:00 Insläpp för gäster med showbiljett
21:15 Showen börjar
23:00 Efterfest med DJ Raners
01:00 Vintergalan stänger


Biljettpaket

Diamant
Här sitter ni på de allra bästa platserna med en unik möjlighet att få uppleva galashowen på nära håll. Förutom julbord, galashow garderob och efterfest ingår 3 dryckesenheter (öl, vin eller alkoholfritt) samt 1 snaps och 1 avec i priset.

Platina
Här får ni ett bord i mitten på parkett. Julbord, 2 dryckesenheter (öl, vin eller alkoholfritt) galashow, garderob och efterfest ingår i priset.

Guld
Här sitter ni på bakre parkett, restaurang eller loger med en bra överblick över lokalen. Storbildsskärmar ger er en härlig närkontakt med scenshowen. Julbord, galashow, garderob och efterfest ingår i priset.

Showbiljett
För dig som enbart vill se den färgsprakande showen. Du sitter på läktaren med tillgång till våra kiosker och barer. Galashow och efterfest ingår i priset.

Åldersgräns
13 årsgräns på galashowen. På nattshow och efterfest är åldersgränsen 18 år.

Rullstolsplatser bokas hos Visit Linköping & Co 013-190 00 00

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida Visitlinkoping.se





Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

lördag, 10 december 2016 kl: 21:00

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

530kr - 1665kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad