Menu

Håkan Hellström

Linköping

Saab Arena
fredag, 9 december 2016 kl:19:30

För ett par veckor sedan stod det klart att Håkan Hellström följer upp sommarens Ullevi-succéer med fyra arenakonserter i Sverige och en i Norge i vinter. Biljetterna till de fyra konserterna i Sverige tog slut på nolltid. Idag är vi mycket glada att kunna meddela alla svenska fans att Håkan kommer göra ytterligare en konsert i Sverige – den 9 december spelar han på Saab Arena i Linköping.

Den 17 augusti gick den 27:e upplagan av Aftonbladets gala ”Rockbjörnen” av stapeln i Kungsträdgården i Stockholm. Håkan var nominerad i kategorierna ”Årets fans”, ”Årets manliga liveartist” och ”Årets konsert”, och kammade hem statyetterna i alla tre kategorier.

- Håkan Hellström i Saab Arena är en fantastisk bokning och det känns mycket stort att en av Sveriges just nu bästa artister utökar sin turné i de stora nordiska storstäderna och besöker Linköping och Saab Arena i december, säger Anders Thorén, Eventproduktionschef på Visit Linköping & Co.

Biljetterna till Håkan Hellström i Saab Arena släpps fredag den 26 augusti kl 9.00, samma dag som hans efterlängtade album ”Du Gamla Du Fria” släpps.

Max 6 biljetter/person. Endast direktbetalning.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

Rullstolsplatser och ledsagare kan köpas hos Visit Linköping & Co, Ticketmaster 077-170 70 70 eller hos Biljettombud. Max 1 fri ledsagare per rullstolsbiljett

Insläpp showgäster på sittplats, ståplats och loger kl 18:00
Insläpp matgäster i restaurang och loger kl 17:30

Biljettkassan på Saab Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Gör din kväll till en helkväll!

För er som har biljett till föreställningen så finns här möjlighet att komma till restaurangen i Saab Arena redan kl 17:30 för att njuta ev en god bit mat och dryck.

För er som inte har biljett till konserten så är detta ett perfekt tillfälle att köpa en kombinerad konsert- och restaurangbiljett. Här sitter ni på fina platser, äter och dricker gott och ser sedan föreställningen från ert bord i restaurangen.

Kvällens meny:

Förrätt
Räksmörgås i mindre format serveras på pumpernickel med klassiska tillbehör

Varmrätt
Saffran & vitvinsdoftande fiskpaket med torsk, räkor, färska grönsaker samt potatis.

Kaffe

Pris: Meny & entré 1035kr
Endast meny 395kr*

Boka ditt bord & matpaket hos Visit Linköping & Co, på telefonnummer 013-190 00 00

*Serviceavgift tillkommer vid uthämtning via Biljettombud


För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.visitlinkoping.se

OBS! Arenalayoutens utseende kan komma att ändras.

Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

fredag, 9 december 2016 kl: 19:30

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

635kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad