Menu

Marcus & Martinus - Moments Tour

Linköping

Saab Arena
söndag, 18 februari 2018 kl:19:00

Supertvillingarna kommer till Linköping och Saab Arena den 18 februari. Sedan tidigare är två konserter släppta i Sverige på Ericson Globe. Nu är det klart att Marcus & Martinus gör ytterligare ett exklusivt stopp i Sverige - i Linköping och Saab Arena söndagen den 18 februari.

Moments Tour – 18 februari Saab Arena
Biljetterna släpps fredag 24 november klockan 10:00 via ticketmaster.se.

Över 400 miljoner streams mellan Spotify och iTunes, 380 miljoner views på YouTube och 1,1 miljoner följare på Instagram talar sitt tydliga språk. I början av november släpptes nya singeln ”One Flight Away” som klättrar snabbt på listorna. I september släpptes singeln ”Make You Belive In Love” som är producerad av Red One (Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj och Jennifer Lopez).

I februari återvänder Marcus och Martinus till sina fans med nytt låtmaterial och massa nya erfarenheter i bagaget. MOMENTS TOUR - som även kommer till Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike och Schweiz når Linköping den 18 februari.

Förra turnén Together Tour var en stor succé med över 500 000 besökare. Peppen inför nya turnén är enorm och vi ser fram emot en storslagen och energifylld show på Saab Arena med Skandinaviens största popfenomen.

Om ni vill köa är det från 06:00.

Insläpp kl 17:00
Förband: kl 18:00, Anis Don Demina
Huvudakt: kl 19:00
Längd: ca 80 min
Paus: Nej
Lokal Saab Arena
12 år i Golden Circle, övringt ingen åldersgräns

Rullstolsplatser bokas hos Visit Linköping & Co 013-190 00 00

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.visitlinkoping.se




Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

söndag, 18 februari 2018 kl: 19:00

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad