Menu

Avig Maria - NO MORE FUCKS TO GIVE

Linköping

Saab Arena
söndag, 4 november 2018 kl:19:00

Mia Skäringer Avig Maria - No more fucks to give!

I november återupptar Mia Skäringer sin resa genom Sverige och kommer till Linköping och Saab Arena lördagen den 3 november. Den här gången med ”Avig Maria - No more fucks to give”, en föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor.

- Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fanns byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 125 minuter. Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen - Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give! Säger Mia Skäringer

I höst är det fyra år sedan Mia Skäringer var på turné med ”Avig Maria – och sångerna jag gråtit till” som sågs och älskades av fler än 60.000 besökare samt rosades i media. Den 3 november är det äntligen dags för Skäringer att inta scenen på Saab Arena, nu med en rejält uppdaterad version av tidigare föreställning och med namnet ”Avig Maria – No more fucks to give”. Dessutom följer både Tabita och Gulletussan med även den här gången!

Manus: Mia Skäringer
Regi: Edward af Sillén

Insläpp kl. 17:00
Längd ca 125 minuter

Rullstolsplatser och ledsagare kan köpas hos Visit Linköping & Co, Ticketmaster 077-170 70 70 eller hos Biljettombud. Max 1 fri ledsagare per rullstolsbiljett

Biljettkassan på Saab Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

I Stora Baren, Rinksidebar och i Utsiktsbaren serveras denna kväll:
Grillad kycklingfilé parmesanrostad potatis & sweetchiliaioli för 135kr
Endast drop in - ingen bordsbokning!

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.visitlinkoping.se

Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

söndag, 4 november 2018 kl: 19:00

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

295kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad