Menu

Tattoo I Saab Arena

Linköping

Saab Arena
söndag, 15 september 2019 kl:15:00

bTattoo i Saab Arena
- en musikalisk fest för både öga och öra!/b

Svensk Blåsmusikfestival i Linköping 2019 avslutas på söndag eftermiddag med ett festligt och fartfyllt Tattoo i Saab Arena med figurativa program och parader av bl.a. framstående ungdomsorkestrar och hemvärnsmusikkårer - i år även med säckpipor, eldshow och sopranen Carolina Sandgren från Göteborgsoperan!

För första gången i Linköping får vi träffa The Thistle Pipe Band, Sveriges äldsta säckpipeband som sattes upp med brittisk militär förebild år 1968. Militärmusiken representeras av Livgardets Fältpiparkår med en äldre orkesterbesättning med enbart trummor, flöjter och jägarhorn och av några av Sveriges främsta hemvärnsorkestrar, Hemvärnets Musikkår Göteborg, Hemvärnets Musikkår Södertörn och Hemvärnets Musikkår Östergötland. Vi kommer även att underhållas av den unika Cykelorkestern, en drill- och eldshow med Westervik Twirling Troop samt Engelholm Marching Band och Linköpings Skolmusikkår som båda tidigare har medverkat vid Eksjö tattoo.
Hemvärnets Musikkår Göteborg har med sig sopranen Carolina Sandgren från Göteborgsoperan. Hon har bl.a. har turnerat i Kina med GWO, Göteborg Wind Orchestra.

Facebook a href=http://www.facebook.com/Svensk-Bl%C3%A5smusikfestival-i-Link%C3%B6ping-416964551795723 target=”_New”Svensk Blåsmusikfestival i Linköping/a

Instagram a href=http://www.instagram.com/svenskblasmusikfestivallkpg/?hl=sv target=”_New” svenskblasmusikfestivallkpg/a

Läs gärna mer på a href=http://svenskblasmusik.se target=”_New”svenskblasmusik.se/a

Familjebiljett (2 vuxna & 2 barn) 500kr går att köpa/boka a href=http://www.ticketmaster.se/event/SAA0915A?CL_ORIGIN=Web4 target=”_New”här/a eller på Linköping Konsert & Kongress.

Insläpp kl 14:00
Starttid kl 15:00
Längd ca 3 timmar inkl. paus
Lokal Saab Arena

Rullstolsplatser bokas hos Visit Linköping & Co 013-190 00 00

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida a href=http://www.visitlinkoping.se target=”_New”www.visitlinkoping.se/a

Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

söndag, 15 september 2019 kl: 15:00

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad