Menu

Julgalan 2014 - Linköping

Linköping

Saab Arena
fredag, 21 november 2014 kl:18:00

Sveriges största julshow sprider julstämning i Linköping!
Det är 16 år sedan Julgalan hade sin debut och i år gästar galan Saab Arena, Linköping. Sveriges största julshow har genom åren haft över en miljon besökare och året turne är som vanligt fullspäckad med toppartister.

-Vi är mycket glada över att Linköping finns med på turneplanen. Vi är väldigt laddade för att bjuda på fest på Saab Arena och är övertygade om att Linköping kommer att bjuda på en fantastisk stämning, säger Johanna Micski på Julgalan.

Galan går av stapeln fredagen den 21 november och levererar ett helhetskoncept för både företag och privatpersoner. Det bjuds på glöggmingel, klassiskt julbord, en storslagen galashow och grym efterfest för att skapa en riktig helkväll för gästerna.

-Vi är otroligt glada över att Julgalan väljer att besöka oss i år. Vi ser fram emot evenemangsdagen och hoppas på fullsatt hus och galakänsla i hela arenan, säger Anders Thoren på Arenabolaget.

Efter förra årets succe, med över 100 000 biljetter sålda, så åker Sveriges största julshow i år ut på en stor turne med stop i över femton städer. Med fantastiska artister, band och dansare och en produktion laddad till max så kommer årets jubileumsturne att bli den bästa någonsin!

Artister: Ace Wilder – Magnus Uggla – Lasse Berghagen – Lena Philipsson – Ebbot – Miriam Bryant – Timbuktu – Petra Marklund – Bo Kaspers Orkester
Konferencier: David Hellenius & Peter Settman

DIAMANT 1495:- exkl. moms (1700:- inkl. moms och admin)
Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna. ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av vår konferenciers tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. i vårt Diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt), 1 snaps och 1 avec.

PLATINA 1195:- exkl. moms (1354:- inkl. moms och admin)
I denna kategori sitter ni i mitten av parkett. Ni har mycket bra sikt och kommer få uppleva artisterna på riktigt nära håll. I priset ingår 2 enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt).

GULD SLUTSÅLD! 895:- exkl. moms (1015:- inkl. moms och admin)
I denna kategori sitter ni i vår fina restaurangavdelning. Till middagen roas ni av konferencieren och vårt husband och när showen börjar sitter ni antingen kvar på era platser eller förflyttar er till läktaren!

SILVER 695:- exkl. moms (803:- inkl. moms och admin)
I denna kategori sitter ni i separat lokal under middagen. När ni sedan ätit klart med era vänner och kollegor så flyttar ni in till stora lokalen och ser showen från bästa läktarplats. Efter showen fortsätter partyt in på småtimmarna med barer, dans och mycket annat!

BRONS 495:- exkl. moms (591:- inkl. moms och admin)
I denna kategori sitter ni i separat lokal under middagen. När ni sedan ätit klart med era vänner och kollegor så flyttar ni in till stora lokalen och ser showen från läktarna. Showen, artisterna, husbandet och den fantastiska stämningen kommer göra denna kväll till en ni sent kommer att glömma!

DIAMANT, PLATINA, GULD, SILVER & BRONS kan endast bokas via www.julgalan.se och på telefon 0771-299 000


SHOWBILJETT 373-467:- exkl. moms (440-540:- inkl. moms och admin)
För er som enbart vill se den färgsprakande showen finns rena showbiljetter till försäljning.
Ni ser showen från läktarna. Showen, artisterna, husbandet och den fantastiska stämningen kommer göra denna kväll till en ni sent kommer att glömma!
Observera att i denna biljett ingår ingen mat eller dryck!

SHOWBILJETT kan bokas på Arenabolaget på telefon 013-190 00 00, Ticnetombud, Saab Arena samt via www.julgalan.se

18.00 Dörrarna öppnas för Julgalan 2014
19.15 Våra konferencierer hälsar er välkomna
21.00 Sångtävling med våra konferencierer
21.30 Den fantastiska galashowen börjar
23.00 Nattshowen
00.15 Dj och efterfest
02.00 Vi tackar för oss och önskar er välkomna nästa år

Allt detta ingår även i Diamat, Platina, Silver & Brons:
Entreavgift, Glöggmingel, Vårt populära julbord, Dignande godisbuffeer, Middagsunderhållning, Storslagen galashow, Nattklubb, Dj’s, Coverband, Schlagerbar

För mer information, besök gärna:
www.julgalan.se

Rullstolsplatser bokas via Arenabolaget, 013-190 00 00

Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

fredag, 21 november 2014 kl: 18:00

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr - 530

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad