Menu

Work in Progress - Magnus Betnér + support David Whitney

Linköping

Sagateatern I Linköping
torsdag, 3 december 2015 kl:19:30

Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arena-turné från scen. Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för standups utveckling än Magnus Betnér. Ingen svensk komiker har jobbat mer på en brittisk, men även en internationell, arena. Och ingen svensk komiker har tidigare satt upp en work ni progress-turné genom Sverige.

Turnén inleds med tre kvällar på Maximteatern i Stockholm där Magnus inför var föreställning skriver 40 min nytt material. Efter de tre helt unika kvällarna så åker föreställningen vidare på turné genom Sverige där det är tänkt att materialet fortsätter leva och utformas. Förutom att pressa gränser och utveckla standup som genre så ger det publiken en insikt, och viss delaktighet, i hur en föreställning växer fram.

Support: David Whitney, läs mer om David här.

Info och biljetter på www.workinprogressbetner.se

Föreställningen ges på svenska.

Insläpp kl 19:00
Längd ca 2 timmar inkl paus
Lokal Saga Teatern
Onumrerade sittplatser








Mitt i Linköping, på Borgmästaregatan 9 vid Stora torget, ligger Sagateatern. Teatern är en spelplats för barnteater, fria teatergrupper och gästspel. Teatern går även att hyra för egna arrangemang.

Datum / Tid

torsdag, 3 december 2015 kl: 19:30

Plats

Linköping, Sagateatern I Linköping

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad