Menu

Lögnen

Linköping

Sagateatern
onsdag, 26 september 2018 kl:19:00

Komplicerad parmiddag.
En komedi om otrohet i goda vänners lag. Paul och Alice har bjudit in sina vänner Michel och Laurence på middag. Alice berättar för Paul att hon sett Michel kyssa en annan kvinna på stan. Ska de berätta eller inte? Då ringer det på dörren …


Den hyllade franske romanförfattaren och dramatikern Florian Zeller (född 1979) har översatts till många språk och hans pjäser sprids över världen. Han räknas enligt The Guardian till ”Den mest spännande nya dramatikern i vår tid”.


Regissören Viktor Tjerneld är utbildad vid Statens Scenkonstskola i Köpenhamn. Han har gjort flera framgångsrika uppsättningar i Sverige, Norge och Danmark. Nu senast den kritikerrosade Den gyllene draken på Uppsala Stadsteater. Han har även regisserat på Göteborgs stadsteater (senast Skymningsrök 2016) och Helsingborgs stadsteater (senast Ett dockhem 2017).


Av: Florian Zeller
Regi: Viktor Tjerneld
Medverkande: Sanna Krepper, Fredrik Evers, Lotta Östlin Stenshäll och Peter Järn
Produktion: Riksteatern
Speltid: ca 2 tim 30 min, inkl paus


Mitt i Linköping, på Borgmästaregatan 9 vid Stora torget, ligger Sagateatern. Teatern är en spelplats för barnteater, fria teatergrupper och gästspel. Teatern går även att hyra för egna arrangemang.

Datum / Tid

onsdag, 26 september 2018 kl: 19:00

Plats

Linköping, Sagateatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

100kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad