Menu

Bolero & Now that we are not too old yet

Linköping

Sagateatern
måndag, 11 februari 2019 kl:19:00

Om åldersnoja, tidens flykt och utmattning.
Upplev en kväll med två verk signerade spanjoren Jesús Rubio Gamo. Båda verken om tidens förgänglighet men med totalt olika tempon och uttryck. Till Ravels Bolero kan du förbereda dig på en utmattande duo som kommer att ge dig träningsvärk trots att du suttit stilla under hela föreställningen. Medan vi i solot now that we are not too old yet bjuds in i ett mer reflekterande tillstånd, till en föreställning om att njuta av rörelsen och ta sig tid för den. En knapp timme fylld av extas, utmattning och reflektion – danskonst när den är som bäst.


Om koreografen
Jesús Rubio Gamo är en frilansande koreograf baserad i Madrid. Han har tagit två masterexamen i dans och har presenterat sina verk på såväl nationella som internationella festivaler. Förutom på scen har hans verk tagit plats på museum, torg och gator. Två år i rad har Jesús verk valts ut i det europeiska dansnätverket Aerowaves.


Längd: 16 min (Bolero), 30 min (Now, before we get too old)


Mitt i Linköping, på Borgmästaregatan 9 vid Stora torget, ligger Sagateatern. Teatern är en spelplats för barnteater, fria teatergrupper och gästspel. Teatern går även att hyra för egna arrangemang.

Datum / Tid

måndag, 11 februari 2019 kl: 19:00

Plats

Linköping, Sagateatern

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

100kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad