Menu

Aftonens ämne KÄRLEK

Linköping

Sagateatern
tisdag, 20 oktober 2015 kl:19:00

Sven Wollter i en varm komedi om att hitta hem. En pjäs där stad möter land, kärlek möter ensamhet och skratt möter sorg.


Den utmattningsdeprimerade Dottern och hennes gamle far, Lillebror anländer till en enslig by. Nu ska de äntligen få lugn och ro och tid att umgås! Redan första kvällen får de besök av fågelälskande grannen Lillemor, hembygdsföreningens ordförande. Hon är jublande glad över nytillskottet i byn, trots att de är både äldre och färre än byns invånare hade hoppats. Lillemor kommer med en lockande inbjudan och det står snabbt klart att lugnet, det får väntaâ?¦


En pjäs av Ylva Lööf där stad möter land, kärlek möter ensamhet och skratt möter sorg.


Sven Wollter är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. När han nu ger sig ut på en efterlängtad Riksteaterturné gör han det för att avrunda sin skådespelarkarriär. Det gör han genom att spela på de scener som betytt mest för honom under hans karriär och en av de teatrarna är Riksteatern. Senast han åkte på Riksteaterturné var 2011 med En dåres sånger.


Speltid: 2 tim 30 min (inkl. paus)


Mitt i Linköping, på Borgmästaregatan 9 vid Stora torget, ligger Sagateatern. Teatern är en spelplats för barnteater, fria teatergrupper och gästspel. Teatern går även att hyra för egna arrangemang.

Datum / Tid

tisdag, 20 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Linköping, Sagateatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad