Menu

Emma Knyckare - Årets Mama

Linköping

Skylten
onsdag, 27 november 2019 kl:20:00

bEmma Knyckare återvänder till Linköping med “Årets Mama”!
Företställningen är flyttad från Saga teatern till Skylen, Linköping./b

Komikern och programledaren Emma Knyckare har turnerat landet runt med sin hyllade “Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek”. I höst är det sista chansen att se föreställningen som beskrivs som “En skrattfest” (TTELA), “kul, skamlös, självutmanande” (Kristianstadsbladet) och ““Rappt, rättframt och roligt” (Norrköpings Tidningar). Emma besökte Sagateatern i våras, men nu är det klart att hon återvänder ännu en gång den 27 november!

– Det känns superkul! Jag vill inte släppa “Årets Mama” förrän alla som bör se den har sett den. Det är så roligt att få folk å framförallt föräldrar, som verkligen behöver det, att skratta, säger bEmma Knyckare./b

Under våren har Emma Knyckare turnerat i Sverige med Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek. Den har fått ett fint mottagande både av recensenter och publik och i höst blir det en fortsättning av turnén. Emma har många roliga minnen från sina tidigare föreställningar med den.

– En kvinna fick värkar, alltså började föda mitt under föreställningen, det var lite oväntat. I Skövde satt en tiobarns-mamma i publiken, det kändes stort. Hon hade ju genomgått allt jag pratade om tio gånger men hade glömt bort ändå. Det var kul att se henne skratta rått, säger Emma Knyckare.

“Årets Mama” bygger på Emmas utlämnande bok Hit med flaskan – en uppgörelse med förväntningarna och de råd och förmaningar som blivande föräldrar får inför småbarnsåren. Det är en utlämnande uppgörelse med förväntningarna på småbarnsåren och hur det egentligen ska gå till att ta till vara på den här tiden. Föreställningen har nypremiär 15 november i Varberg.

bOm Emma Knyckare/b
Emma Knyckare är för många framförallt känd som komiker och programledare men hon är även verksam som konferencier, galavärd och skribent. Hon är en välkänd röst i radion och har bland annat lett Morgonpasset i P3, Tankesmedjan i P3”, “Knyckare i P3” samt var en av programledarna i Musikhjälpen (2013).

Emma har arbetat med humor sedan 2009 och och förutom Sverige även ståuppat i Spanien, Tyskland och England. Förutom radio arbetar hon även en del med TV och har tillsammans med Felix Herngren varit programledare för TV-programmet Inte OK och medverkat i humorprogram såsom Hårdvinklat, Intresseklubben och Tror du jag ljuger?.

Under 2018 debuterade Emma både som festivalarrangör till Statement festival och som författare till boken “Hit med flaskan. Våren 2019 släppte hon sin andra bok, Patriarkatet får inte festa med oss och under hösten är hon även aktuell med Statement Tour 2019.

Läs gärna mer om föreställningen här a href=http://www.kahlo.se/arets-mama target=”_New”www.kahlo.se/arets-mama/a

Insläpp 19:30
Showstart 20:00
Längd ca 90 minuter, ej paus
Lokal Skylen, Linköping

Arrangör a href=http://www.kahlo.se target=”_New”www.kahlo.se/a
Instagram: a href=http://www.instagram.com/p/BUxEPeWArET/?taken-by=kahlo.se target=”_New”Kahlo.se/a
Facebook: a href=http://www.facebook.com/Kahlo.se/ target=”_New”facebook.com/Kahlo.se/a

Datum / Tid

onsdag, 27 november 2019 kl: 20:00

Plats

Linköping, Skylten

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad