Menu

Drive-in film på Skyltens innergård

Linköping

Skylten
torsdag, 5 november 2020 kl:19:00

V för vendetta (2006)
En mix av action-sciencefiction-drama och thriller i en härlig blandning! I ett futuristiskt landskap i ett totalitärt Storbritannien möter vi Evey, en försiktig ung kvinna, som räddas från döden av en maskerad hjälte, som kallas V. Han är karismatisk och en mycket skicklig och listig kämpe som försöker starta en revolution mot den tyranniska regeringen. När Evey upptäcker sanningen om V:s mystiska bakgrund, finner hon också sanningen om sig själv och allierar sig med honom i kampen om frihet och rättvisa i ett samhälle styrt av grymhet och korruption!


Du tittar på bra film från din bil, vi kan hålla ett säkert avstånd till varandra och vi följer såklart de riktlinjer och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten föreskriver.
Biljetterna gäller per bil och är gratis men en biljett måste bokas för att ha en plats.
Vi följer naturligtvis restriktionen som säger att endast folksamlingar upp till 50 personer är tillåtna. Det innebär att endast 25 bilar kommer att släppas in på innergården med max 2 personer i varje bil. Naturligtvis så stannar du hemma om du är sjuk.
Du tittar på filmen sittandes i din bil och ljudet rattar du in via din bilradio på FM-bandet. Har du ingen bilradio så funkar det också med vilken vanlig FM-radio som helst. Instruktioner kring detta får du på plats.
Kom i tid! Vi öppnar insläppet 1 timme innan filmen börjar. Vid ankomst kommer du lotsas till din plats, där du måste stå kvar till filmen är slut. Det är mycket viktigt att du följer personalens instruktioner vid insläpp och utsläpp. Bilen får inte vara högre än 2 m så att alla har en chans att se ordentligt. Tomgångskörning är inte tillåtet.
Toaletter finns inne på Skylten, vi uppmanar alla att hålla avstånd och undvika köbildning.
Vi kommer också ha servering med fina erbjudanden! Du beställer ifrån din bil, betalar med kort eller swish och får det du beställer levererat till din bil. Superenkelt ju!

Datum / Tid

torsdag, 5 november 2020 kl: 19:00

Plats

Linköping, Skylten

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad