Menu

Konstpaus - Bleck & Trumma

Linköping

Spegelsalen
lördag, 25 september 2021 kl:15:00

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och hårdare restriktioner gällande folksamlingar har vi tagit beslutet att flytta fram föreställningen Konstpaus – Bleck och Trumma i Linköping den 14 november kl 15:00. bDet nya datumet är lördagen den 25 september 2021 kl 15:00./b Håll hårt i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa din biljett senast den 11 december 2020, kontakta Linköping Konsert & Kongress via mail info@konsertkongress.se för mer information om hur återköpet ska gå till.

Vi vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.


En konsert med fokus på renässansmusik, en genre som ofta arrangeras för och spelas av brassensembler runt om i världen.

Musikens rika klanger och varierade karaktärer passar utmärkt för brassinstrumenten och ger lyssnaren en omväxlande musikstund.

Med slagverk tillförs ytterligare en dimension och Östgöta Brasskvintett har bjudit in kollegan och slagverkaren Olle Bohm som med sina olika instrument förgyller musiken och tillsammans lovar de en minnesvärd upplevelse.

Insläpp kl 14:30
Längd ca 1 timma utan paus
Lokal Spegelsalen, sittande onumrerat

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida a href=http://www.konsertkongress.se target=”_New”www.konsertkongress.se/a

Datum / Tid

lördag, 25 september 2021 kl: 15:00

Plats

Linköping, Spegelsalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad