Menu

Konstpaus - Tropiska Windar

Linköping

Spegelsalen
lördag, 9 oktober 2021 kl:15:00

bPå grund av COVID-19 (Coronavirus) och hårdare restriktioner gällande folksamlingar har vi tagit beslutet att flytta fram föreställningen Konstpaus – Tropiska Windar i Linköping den 12 december kl 15:00./b

Det nya datumet är lördagen den 9 oktober 2021 kl 15:00. Håll hårt i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa din biljett senast den 27 november 2020, kontakta Linköping Konsert & Kongress via mail info@konsertkongress.se för mer information om hur återköpet ska gå till.

Vi vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.

Vänliga hälsningar
Visit Linköping & Co

bKonstpaus med Crusellkvintetten/b

TROPISKA WINDAR
Brasilien Argentina Cuba
Astor Piazzolla, Julio Medaglia, Paquito d`Divera
Följ med Crusellkvintetten till det färgstarka Sydamerika. Vi bekantar oss med de största kompositörerna och får uppleva ett spännande tonspråk med vackra melodier och medryckande rytmer.

Insläpp kl 14:30
Längd ca 1 timma utan paus
Lokal Spegelsalen, sittande onumrerat

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida a href=http://www.konsertkongress.se target=”_New”www.konsertkongress.se/a

Datum / Tid

lördag, 9 oktober 2021 kl: 15:00

Plats

Linköping, Spegelsalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad