kl: 19:30

bVIKTIG INFORMATION OM THE ARKS KONSERT I LINKÖPING 17 JULI/b

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra The Arks konsert i Linköping den 17 juli, utan konserten kommer att flyttas fram till 16 juli 2021. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Så här skriver The Ark:

i”Det lär inte komma som en överraskning för någon…
Men det är ändå med tunga hjärtan vi härmed meddelar att vi inte kommer kunna genomföra vår reunion-turné som tänkt denna sommar.
Vi har undersökt alla möjligheter och väntat på goda besked in i det längsta men till slut har vi insett att detta inte kommer låta sig göras i år. Istället flyttas större delen av turnén till 2021 och vi hoppas innerligt att ni alla vill vara med oss då istället. 2021 blir året då vi inte bara firar vårt inställda 20-årsjubileum utan även att det är 30 år sedan bandet bildades och 10 år sedan vi hade vår sista spelning som aktivt band. Trippelt jubileum med andra ord. För att inte tala om glädjen i att vi äntligen kommer ses allihop igen!

Kom och fira med oss, vi ska se till att det blir en hejdundrande fest!

Fram tills dess:
Må så gott och var rädda om er själva och varandra! Vi längtar!”/i

Håll i din biljett - den gäller för det nya datumet. Kontakta info@konsertkongress.se för eventuella biljettfrågor!bTHE ARK - Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné

Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné i sommar. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka.

i”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt
När nu 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig kände vi att vi ville fira det med att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”/i

Har man en gång sjungit ”Calleth You, Cometh I” gäller det att leva upp till det löftet. Länge såg det ut som det inte skulle hända. Det är många som under de senaste åren önskat att The Ark ska samla ihop trupperna på nytt. Särskilt som sextetten lämnade ett tomrum efter sig som ingen har lyckats fylla. Deras uttryck var lika lätt att känna igen som det visade sig svårt att duplicera. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade inför att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter, och det är ju inte så att vi behöver mindre av sådant i dag än vad fallet var då.

Nu är Sveriges främsta Glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium. Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under sommarens turné.

#TheArk #TheArkReunionTour

b&hearts Tider/b
Insläpp: kl 18.00
Showstart: kl 19:30
Sluttid: tba

iObservera att de tider som anges endast är cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar./i

b&hearts Spelställe/b
Stångebrofältet, ståplats

b&hearts Åldersgräns:/b
Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap. Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns denna åldersgräns.

b&hearts Rullstols- & ledsagarbiljetter:
Rullstolsplatser/b bokas hos Visit Linköping & Co, 013-190 00 00, via tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. 1 ledsagareb*/b medföljer gratis per rullstolsbiljett.
Obs att alla personer med någon form av funktionsnedsättning får boka pristypen för rullstol (man behöver ej vara rullstolsburen)

b*/bI de fall du har en funktionsvariation som medför behov av rullstolsplats inklusive ledsagare erbjuds en ledsagare fri entré. Behovet av ledsagare ska styrkas med intyg. Har du fler ledsagare betalar de ordinarie pris.

Ledsagaren måste vara minst 16 år fyllda och kunna uppvisa legitimation.
Intyget ska innehålla ditt namn samt en kort beskrivning av hur ditt behov av ledsagning ser ut.
Vi godkänner intyg från vården, kommunen, skola samt assistansbolag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-07-16 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: