Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

Nocturnalia / Sibiir (no) / Satörnus / Bottenskrap

The Crypt LkpgDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klubb Hellion presenterar


NOCTURNALIA
www.facebook.com/nocturnaliaswe/


Med nya alster" III: Winter" ute nu så visar bandet återigen upp något av landets starkaste låtmaterial inom 70-talsdoftande hårdrock. Med toner tagna från både akter som Budgie och Graveyard i en mix med Bathory och In Solitude står Nocturnalia klara som ett av Sveriges mest intressanta band.


SIBIIR (no)
www.facebook.com/sibiir/


Norge producerar lovande akter på löpande band. Nu tillkommer Sibiir till den skara av norska band som får mer och mer uppståndelse kring sig. Detta blir deras första Sverigebesök och med deras intensiva metal förs tankarna till så väl Satyricon, Mgla och Breach.


SATÖRNUS
www.facebook.com/satornusband/


Tungt, fuzzigt och fyllt med hårdrock. Tidigare gick bandet under namnet Flush men nu är de tillbaka med nytt namn och ett ännu mer energiskt sound. Tankarna flyger mellan Saint Vitus tyngd och klassisk 70s metal.


BOTTENSKRAP
www.facebook.com/bottenskrapmusic/


Motalas smutsigaste återvänder till Linköping för att ge en dos av långsamma riffs, söndertrasade trummor och ångestfylld sång. Bandet är support till Sibiir under deras Sverigevända så se till att vara på plats i tid då de öppnar upp denna kväll.


Plats: The Crypt - Linköping
Datum: Fredag 1:a Maj
Insläpp: 19:00
Biljetter: tickster.com


18+


I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan & The Crypt

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-01 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: