kl: 20:00

Klubb Hellion: GRUESOME (us) / Vanhelgd / Niding

The CryptDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klubb Hellion presenterar


GRUESOME (us)
www.facebook.com/gruesomedeathmetal/


Den amerikanska döds-ångvälten drogs igång som ett hyllningsband till Death av Matt Harvey och Gus Rio under deras deltagande under Death To All-turnèn.
Efter att de rekryterat Daniel Gonzalez (Possessed) och Robin Mazen (Derketa) så var projektet igång och med antalet släpp i ryggen så visade bandet upp en felfri döds i samma bana som deras hyllade Death.
Nu kommer bandet till Sverige för två exklusiva framträdanden och vi är extremt stolta över att kunna erbjuda ett av dessa hos oss.


VANHELGD
www.facebook.com/vanhelgd/


Sveriges främsta mörker! Östgötarna i Vanhelgd levererar ett av landets mest brutala ljud och med deras egna blandning av döds/doom har bandet blivit ett välrespekterat namn inom metalscenen. Tänk er Cathedral en blodig mix med Dismember...


NIDING
www.facebook.com/Niding-791836030897775/


Motalas Niding är ett nytt namn inom genren men det betyder inte att det inte är en leverans av rå black metal. Ett demo är släppt och med den aggression och råhet som visas upp så har vi ett nytt band att räkna med.


PLATS: The Crypt - Linköping
DATUM: Lördag 4:e Augusti
TID: 20.00


Ålder: 18+


I samarbete med: Studieförbundet Vuxenskolan, DVI

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-08-04 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Linköping, Ågatan 57


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Presentation Av Konstnären För Gestaltningen Till Minne Av Sven-Erik Magnusson
PRESS
25 sep
kl: 14:20

Presentation Av Konstnären För Gestaltningen Till Minne Av Sven-Erik Magnusson

Pressinbjudan, 2018-09-24 Hösten 2017 tog kultur- och fritidsnämnden beslut om att uppföra en konstnärlig gestaltning till minne av Sven-Erik Magnusson. Nu är det klart vad det blir och vilken konstnär som ska skapa gestaltningen. Till grund för beslutet låg ett e-förslag. En grupp med sakkunniga och med representation från familjen Magnusson presenterade tre konstnärers...

Bild på Turnépremiär För Hästpojken - Pustervik Redan Slutsålt
PRESS
24 sep
kl: 19:00

Turnépremiär För Hästpojken - Pustervik Redan Slutsålt

Skivan "Hästpojken är död" skapade rubriker och relesefesterna sålde slut. Nu väntar en rejäl höstturné för popgöteborgarna med premiär i Linköping den 28 september.  Det tog fem år efter hyllade albumet "En magisk tanke" och jättehiten "Sommarvin" men när väl nya albumet "Hästpojken är död" släpptes var det som allt och inget hade hänt. De träffsäkra texterna och drivet...

Bild på Den Kompletta Stilguiden Signerad Av Gentlemännen Måns Zelmerlöw Och Alexander Wiberg Är Äntligen Här - "den Moderna Gentlemannen"
PRESS
24 sep
kl: 16:20

Den Kompletta Stilguiden Signerad Av Gentlemännen Måns Zelmerlöw Och Alexander Wiberg Är Äntligen Här - "den Moderna Gentlemannen"

I boken Den moderna gentlemannen porträtterar artisten Måns Zelmerlöw och stilexperten Alexander Wiberg det som bör känneteckna en modern gentleman av 2018. Vännerna som hängt ihop sedan barnsben har båda drömt om att få skriva en bok. - Både Wiberg och jag tycker mycket om att skriva och vi kände båda två att tiden kändes helt rätt. Ambitionen med hela boken har varit att på...

Hitta oss på Facebook