kl: 19:00

Klubb Hellion: ROARS FROM BELOW FESTIVAL - Weekend

The CryptDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klubb Hellion presenterar stolt


ROARS FROM BELOW FESTIVAL
28th-29th of September - The Crypt, Linköping, SE


- BANDS -


NIFELHEIM (se)
www.facebook.com/Nifelheim.Official/


Ledda av Tyrant och Hellbutchers mörka visioner har Nifelheim skapat en dyster och aggressiv black metal som blivit omtalad välden över. Med starka rötter i den tidiga black metal-scenen har bandet inspirerats av klassiska namn som Treblinka och Bathory men alltid tagit deras egna ljudbild och skapat en egen tolkning.
Nu kommer de äntligen till Linköping för att utöva deras ritual!


DEMONICAL (se)
www.facebook.com/Demonicalofficial/


Sedan starten 2006 har denna Avesta avkomma levererat brutal döds av det finaste slaget. Med åtskilliga turnéer under bältet är det nu dags för Linköping att få en dos av landets bästa döds.
I år släppte dom lös deras senaste alster "Chaos Manifesto" via Agonia Records och vad passar bättre än att ha en ny klassiker av svensk döds som headline på Fredagen.


GRIFT (se)
www.facebook.com/Griftofficial/


Ett landskap av förtvivlan, vackra melankoliska melodier och en känsla som få kan förmedla. Vi välkomnar äntligen Grift till Klubb Hellion och till Linköping. Bandet är ett av de mest omtalade i dagens alternativa scen och dom som haft lyckan att bevittna detta live vet att det kommer blir känslor av en upplevelse man sent glömmer.


RAGNAROK (no)
www.facebook.com/ragnarokofficial/


Norsk black metal vars maskineri drog igång -94 och har sedan dess blivit ett av de mest extrema banden inom genren.
Med antal alster bakom sig är Ragnarok en av dagens grundpelare och står starka i fronten av black metal-scenen.


CULT OF OCCULT (fr)
www.facebook.com/cultofoccult/


Svärta, tyngd och pulserade är tre ord som beskriver dessa franska herrars ljudbild. Extremt tungt och extremt mörk musikskapande som för tankarna till namn som Neurosis, Amenra och Catharasis.
Detta blir deras debut på svensk mark och vi är extremt glada att kunna välkomna dem till denna fest.


IXXI (se)
www.facebook.com/ixxiofficial/


Stockholm har genom tiderna producerat många band inom den extrema metalscenen och idag lyser skärselden som starkast på en aktör, IXXI. Bandet har turnèrat flitigt i landet och ute i Europa och nu är det Linköping tur att få sin del av detta nedsvärtade moln.


GUTTER INSTINCT (se)
www.facebook.com/gutterinstinct/


Brutalitet från Helsingborg som mixar klassisk death metal med black metal. Med lika mycket inspiration från Teitanblood som Dismember så levererar här Gutter Instinct en aggressivitet som får dem att landa bland eliten av extreme metal i landet.


Fler band tillkommer!


PLATS: The Crypt - Linköping
DATUM: Fredag 28:e & Lördag 29:e September
TID: 19.00
PRIS: Endagsbiljett 275sek / Tvådagarsbiljett 395sek
BILJETTER: tickster.comeller i butik hos Bengans Linköping.


Ålder: 18+


I samarbete med: Close-Up Magazine, Studieförbundet Vuxenskolan, TPL Records, DVI

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-09-28 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Linköping, Ågatan 57


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Wallows Släpper Debutalbumet
PRESS
22 mar
kl: 20:50

Wallows Släpper Debutalbumet "nothing Happens"

Efter singeln "Are You Bored Yet? (feat. Clairo)" släpper det amerikanska alternativa rock bandet Wallows nu sitt debutalbum "Nothing Happens". Albumet spelades in i Sargent Studios, Los Angeles, och har producerats av GRAMMY-belönade John Congleton (St. Vincent, Alvvays, Future Islands). Det nya albumet fångar de kaotiska känslorna; sårbarhet, rädsla och förlust som kommer med att växa...

Bild på Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln "i Like It" Idag.

Renaida är just nu högaktuell i TV4s stora underhållningsprogram Stjärnornas Stjärna, där programidén är att man tolkar olika musikgenres. I första episoden som gick i lördags blev Renaida hyllad för sin version av rockbandet KISS stora hit "Heavens On Fire" och blev tilldelad en guldstjärna av genre-coachen Joacim Cans. Under sommaren och hösten 2018 har Renaida medverkat i...

Bild på Hitmakaren Dynoro Släpper Låten Obsessed Med Ina Wroldsen Idag
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Hitmakaren Dynoro Släpper Låten Obsessed Med Ina Wroldsen Idag

19-åriga DJ'n och producenten Dynoro från Litauen, som hittills rört sig inkognito igenom Spotifys sfär av topplistor, debuterade förra året med megahiten 'In My Mind' feat. Gigi D'Agostino. Låten flög rätt upp på förstaplatsen på både Spotify, Apple och Shazams globala listor i tretton olika marknader och har till dagens datum streamats över 550 miljoner gånger globalt på...

Hitta oss på Facebook