kl: 19:00

Klubb Hellion: ROARS FROM BELOW FESTIVAL - Weekend

The CryptDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klubb Hellion presenterar stolt


ROARS FROM BELOW FESTIVAL
28th-29th of September - The Crypt, Linköping, SE


- BANDS -


NIFELHEIM (se)
www.facebook.com/Nifelheim.Official/


Ledda av Tyrant och Hellbutchers mörka visioner har Nifelheim skapat en dyster och aggressiv black metal som blivit omtalad välden över. Med starka rötter i den tidiga black metal-scenen har bandet inspirerats av klassiska namn som Treblinka och Bathory men alltid tagit deras egna ljudbild och skapat en egen tolkning.
Nu kommer de äntligen till Linköping för att utöva deras ritual!


DEMONICAL (se)
www.facebook.com/Demonicalofficial/


Sedan starten 2006 har denna Avesta avkomma levererat brutal döds av det finaste slaget. Med åtskilliga turnéer under bältet är det nu dags för Linköping att få en dos av landets bästa döds.
I år släppte dom lös deras senaste alster "Chaos Manifesto" via Agonia Records och vad passar bättre än att ha en ny klassiker av svensk döds som headline på Fredagen.


GRIFT (se)
www.facebook.com/Griftofficial/


Ett landskap av förtvivlan, vackra melankoliska melodier och en känsla som få kan förmedla. Vi välkomnar äntligen Grift till Klubb Hellion och till Linköping. Bandet är ett av de mest omtalade i dagens alternativa scen och dom som haft lyckan att bevittna detta live vet att det kommer blir känslor av en upplevelse man sent glömmer.


RAGNAROK (no)
www.facebook.com/ragnarokofficial/


Norsk black metal vars maskineri drog igång -94 och har sedan dess blivit ett av de mest extrema banden inom genren.
Med antal alster bakom sig är Ragnarok en av dagens grundpelare och står starka i fronten av black metal-scenen.


CULT OF OCCULT (fr)
www.facebook.com/cultofoccult/


Svärta, tyngd och pulserade är tre ord som beskriver dessa franska herrars ljudbild. Extremt tungt och extremt mörk musikskapande som för tankarna till namn som Neurosis, Amenra och Catharasis.
Detta blir deras debut på svensk mark och vi är extremt glada att kunna välkomna dem till denna fest.


IXXI (se)
www.facebook.com/ixxiofficial/


Stockholm har genom tiderna producerat många band inom den extrema metalscenen och idag lyser skärselden som starkast på en aktör, IXXI. Bandet har turnèrat flitigt i landet och ute i Europa och nu är det Linköping tur att få sin del av detta nedsvärtade moln.


GUTTER INSTINCT (se)
www.facebook.com/gutterinstinct/


Brutalitet från Helsingborg som mixar klassisk death metal med black metal. Med lika mycket inspiration från Teitanblood som Dismember så levererar här Gutter Instinct en aggressivitet som får dem att landa bland eliten av extreme metal i landet.


Fler band tillkommer!


PLATS: The Crypt - Linköping
DATUM: Fredag 28:e & Lördag 29:e September
TID: 19.00
PRIS: Endagsbiljett 275sek / Tvådagarsbiljett 395sek
BILJETTER: tickster.comeller i butik hos Bengans Linköping.


Ålder: 18+


I samarbete med: Close-Up Magazine, Studieförbundet Vuxenskolan, TPL Records, DVI

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-09-28 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Linköping, Ågatan 57


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Pernilla Andersson På Stämningsfull Julturné Med
PRESS
17 okt
kl: 10:40

Pernilla Andersson På Stämningsfull Julturné Med "vintersånger Från Garbo"

För första gången åker Pernilla Andersson på julturné och spelar hyllade albumet "Vintersånger från Garbo". Det väntas stämningsfull och hjärtskärande musik, stilfullt komponerat av fullt band på ett fåtal utvalda scener. Efter nio studioalbum bestämde sig Pernilla Andersson för att göra ett julalbum som släpptes i december 2017. Ett år senare tar hon med sig hyllade...

Bild på Historien Om Coldplay - Dokumentären
PRESS
15 okt
kl: 16:50

Historien Om Coldplay - Dokumentären "a Head Full Of Dreams" Exklusivt På Bio 14 November

Den 14 november visas dokumentären "A Head Full Of Dreams" om Coldplays 20-åriga karriär under endast 24 timmar på utvalda SF biografer i Sverige. Därefter släpps dokumentären som DVD den 7 december. I "A Head Full Of Dreams" får tittarna se exklusiva intervjuer och följa bandets resa genom de senaste 20 åren. Från de tidiga spelningarna i Camden till den senaste världsturnén från...

Bild på Peter Bjorn And John Släpper Nya Låten "wrapped Around The Axle"
PRESS
12 okt
kl: 17:20

Peter Bjorn And John Släpper Nya Låten "wrapped Around The Axle"

Peter Bjorn and John släpper idag låten "Wrapped Around The Axle", en vecka innan deras kommande studioalbum Darker Days släpps (19 oktober).  "Wrapped Around The Axle" är skriven av Björn vars inställning till albumets centrala tema Darker Days var att ta upp relationer. Medan den första av hans låtar, singeln "Gut Feeling" som släpptes den 19 september, handlade om bandets...

Hitta oss på Facebook