Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Saker att göra på Skärtorsdag

Skärtorsdag


torsdagen den 9 april 2020 - Skärtorsdagen är en kristen högtidsdag som infaller torsdagen före påsk. Denna dag firar kristendomen att Jesus instiftade nattvarden då han den natten firade den judiska påskmåltiden tillsammans med sina lärjungar.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på Magnus Carlsson - Från Barbados Till Gamla Stan på Linköping Konsert & Kongress
april
09
kl: 19:30
Linköping, Linköping Konsert & Kongress, Konsistoriegatan 7

bMagnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan/b bEfter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm är det dags för Magnus Carlsson och succéföreställningeniFrån Barbados till Gamla stan”/iatt återigen åka ut på stor turné som avslutas på Lisebergsteatern i Göteborg. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl iBarbados/i som iAlcazar/i - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär./b Magnus...Magnus Carlsson Barbados


Biljetter/Info
⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här