Menu

Alice Boman på Babettes

Linköping

Babettes
lördag, 28 januari 2023 kl:19:00

Vi välkomnar Alice Boman till Babettes! Den svenska singer-songwritern är tillbaka med nya skivan ”The Space Between”, släppt så sent som i oktober 2022, och på sin turné passar Boman på att stanna till i Linköping.
Alice Bomans karriär har liksom tagit av lite i smyg. Det slitna uttrycket ”de som vet vet” passar bra, för har man hört den kritikerrosade debuten ”Dream On” från 2020 eller debut-EPn ”Skisser” med den episkt smygande och internationellt hyllade ”Waiting”, då vet man att det är en låtskrivare utöver det vanliga vi har att göra med. Intressant nog har genombrottet nästan blivit större internationellt än i Sverige, även om ”Dream On” fick höga betyg i alla svenska recensioner, men turnéerna tar henne långt utanför Sveriges gränser, men aldrig tidigare i Linköping.
På ”The Space Between” får hon bland annat sällskap av Perfume Genius på den otroligt fina ”Feels Like A Dream” och precis som på debutalbumet finns Patrik Berger (Charli XCX, Robyn) med som producent. De fina melodierna, texterna och ljudlandskapen finns kvar, men tar flera kliv framåt och Boman har därmed släppt en av årets bästa skivor. Vi ser fram emot att inleda året med en magisk konsert på Babettes!
Insläpp: 19.00
Evenemanget görs i samarbete med Linköpings kultur och fritidsnämnd och studieförbundet Bilda.

Datum / Tid

lördag, 28 januari 2023 kl: 19:00

Plats

Linköping, Babettes

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad