Menu

Veronica Maggio

Linköping

Garden, Konsert & Kongress
fredag, 24 oktober 2014 kl:20:00

Veronica Maggio på stor höstturne i Norden

I höst ger sig Sveriges största artist ut på en omfattande Nordenturne. Veronica Maggio har haft en fantastisk sommar och hennes spelningar har fått strålande recensioner, till exempel så kallar Gaffa henne “Sveriges popdrottning”, Sydsvenskan ser henne som “ett proffs” och Norran delar ut högsta betyg och tycker det är en “storslagen show”. På Way Out West stod hon ”för helgens vackraste allsång” enligt Metro och nyligen satte hon publikrekord tillsammans med Timbuktu & Damn! i Botaniska Trädgården i Uppsala med 5746 personer. Den 24 oktober inleder Veronica Maggio sin höstturne.

Veronica Maggio är en av landets populäraste artister. 2013 släpptes hennes hyllade album Handen i fickan fast jag bryr mig”, som fortfarande är ett av de mest spelade albumen på Spotify med sammanlagt över 60 miljoner spelningar. Hon fick ytterligare kvitton på skivans betydelse för musikåret 2013 när hon belönades med utmärkelserna Årets pop på Grammis-galan och Årets artist på P3 Guld. Under januari och februari 2014 var Veronica Maggio ute på en hyllad och utsåld Nordenturne, i sommar ställde hon sig på scenen igen och i höst väntar ännu en stor turne i Norden.

Linköping har äran att få välkomna Alina Devecerski som support på turnepremiären den 24 oktober! Alina Devecerski slog igenom med dunder och brak 2012 med singeln Flytta på dej”. Den blev en av årets största hits, har sålt femfaldigt platinum och har över 38 miljoner spelningar på Spotify. Hennes succe fortsatte med debutalbumet Maraton” som hyllades i media och som innehöll tre guld- eller platinasäljande singlar. Nu är Alina aktuell med nya tunga singeln ”Gnista + Gas” och minialbumet med samma namn.

Insläpp kl 19:00
Lokal Garden
Åldersgräns 13år

Rullstolsplatser bokas via Arenabolaget 013-190 00 00

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
Se aktuell á la carte-meny
Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida Arenabolaget


Veronica Maggio
2024-07-27 19:00:00
Borås, Bruket I Viared



Veronica Maggio
2024-08-23 20:00:00
Göteborg, Stora Scenen, Liseberg

Datum / Tid

fredag, 24 oktober 2014 kl: 20:00

Plats

Linköping, Garden, Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

Fotograf: Nora Otterha ll
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad