Menu

ALLA KÄNNER ANKAN - FINALEN

Linköping

Linköping Konsert & Kongress
onsdag, 29 november 2023 kl:19:30

Anders ”Ankan” Johansson är en av Sveriges mest omtycka komiker och sedan september 2022 har han turnerat runtom i landet med sin första soloshow "Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson".
Mottagandet har varit fantastiskt från både publik och kritiker. Ystads Allehanda beskrev honom som ”en underhållare av rang” och Borås Tidning skrev ”Det här måste vara årets bästa ståuppshow”. Efter publikrusningen har Sverigeturnen förlängts med en avslutande spelsäsong under hösten. Innan showen går i graven slår Ankan till med en extra lång, överraskningsdopad grand final i sin gamla hemstad Linköping den 29:e november!

– Vi tänkte att vi avslutar, kanske inte med en smäll, men med extra mycket trams. Trams är som bekant det finaste jag vet, säger Anders “Ankan” Johansson.

Den älskade komikern Anders “Ankan” Johansson har underhållit den svenska publiken i över 20 år. Med sin breda östgötska har han, ofta tillsammans med sin vapendragare Måns Nilsson, både utbildat och spridit värme runt om hela landet. "Alla känner Ankan" är hans första egna humorshow som handlar om att leva och att ta sig igenom livet.
Den tar upp både svåra och lättsamma ämnen och låter publiken möta en mer personlig “Ankan” där han delar med sig av vardagens tristess, panikångest, politik och mycket av det andra som inte alltid får plats i den offentliga bilden.

– Jag tror att det är bra att visa upp sitt fula och misslyckade. Att man efter föreställningen kan gå hem och känna att ens egen smuts liksom inte är värre än någon annans.

Sista kvällen ska vi se till att visa upp allsköns misstag och fulheter. Titta på det. Skratta och gå hem varma och kanske lite snällare mot oss själva och andra, säger Anders “Ankan” Johansson.

”Alla känner Ankan” hade premiär i september 2022 och har därefter spelats runtom i Sverige under tre omfattande turnesäsonger med nästan 80 föreställningar. När Ankan återvänder till Linköping för finalen blir det tredje gången han spelar den hyllade soloshowen i sin gamla hemstad.

Arrangör: Kahlo

Insläpp kl 19:00
Längd: ca 2 timmar
Åldersgräns: 13 år
Lokal Crusellhallen

Njut av något gott

Vill du ha något gott innan föreställningen? Den här kvällen håller vi Marmorbaren öppen med försäljning av kaffe/te, läsk, bullar, kakor och godis, smörgåsar samt vin och öl.

Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller.

Rullstolsplatser bokas bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-707 777.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Datum / Tid

onsdag, 29 november 2023 kl: 19:30

Plats

Linköping, Linköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad