Menu

BOB HUND / Linköping

Linköping

Pitchers/doom
lördag, 19 september 2015 kl:21:00

Bob Hund bildades 1991 och har sedan dess blivit ett av de mest aktade banden på den svenska rockscenen. "Sveriges bästa liveband" är en titel som Bob Hund ägt sedan starten och tack vare en aldrig sinande kreativitet har bandets status aldrig sjunkit. Med ständigt nya idéer och infall har bandets 10 albumsläpp alltid tagit nya steg i nya riktningar. Bob Hund sågs som en del av inventarierna till Linköpings klassiska studentklubb Herrgårn under flera år och äntligen återvänder dom till Linköping och Klubb Din Mammas storslagna säsongspremiär som genomförs tillsammans med Gaphals. Ingen konsert med Bob Hund är den andra lik och nu kan vi inte ens förutse vems instrument de kommer att spela på!


Sommaren 2013 sålde Bob hund ut allt de ägde på auktion och har sedan dess bland annat gjort en kritikerrosad föreställning på Malmöopera, lånat The Arks instrument på Far i Hatten, intagit Skövde Kulturhus genom att bland annat spela live till världens bästa stumfilm, lanserat världens första biblioteks-öl, bjudit på Bob Hund filmfestival och bjudit in till öppet rep och konsert i Borås v.48.


â?Kärleken till musiken är grundbulten till att de här människorna håller sammanâ? sa Thomas Öberg i Bob Hund nyligen i en intervju i TV-programmet â?Dom kallar oss artisterâ?. Vi säger att det är kärleken till Bob Hund som håller världen samman.


Åldersgräns: 18år
Stående publik
Spelställe: The Crypt/Doom
Förköp: 250kr plus serviceavgift
Studentpris: 180kr


Information och villkor kring studentbiljetterna:
Ett begränsat antal biljetter säljs via Klubb Din Mamma på Campus. Biljetterna är giltiga att använda för personer som innehar LIU-kort. LIU-kort måste kunna uppvisas tillsammans med biljetten vid entrén till konserten. Studentbiljetterna/priset gäller i måna av plats. Säljer biljetterna slut via tickster innan försäljningen på Campus startat så är inte denna rabatt giltig.

Datum / Tid

lördag, 19 september 2015 kl: 21:00

Plats

Linköping, Pitchers/doom

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad