Menu

Thåström - Den Som Skiner Turné 2022

Linköping

Saab Arena
lördag, 19 mars 2022 kl:18:30

bThåström - Den som skiner turné 2022/b

Thåström är alltid på väg. Det har han varit i fyra decennier nu. Alltid nyfiken, alltid relevant och alltid med en närmast absolut närvaro.
Den 24 september släpper Thåström en ny singel, och under nästa år åker han ut på en riksomfattande turné.

Biljetterna släpps onsdag 25 augusti klockan 10.00.

“Om vi nånsin behövt ett mirakel så kan det få komma nu” mässar Thåström på sin låt ’Centralmassivet’ från det senaste studioalbumet med samma namn, och det är svårt att tänka sig en tid då denna sargade bön om hopp och förändring känts mer angelägen än just precis nu.
Thåström kastade ut en livboj under pandemin i form av det Grammisnominerade livealbumet ’Klockan 2 på natten, öppet fönster…’ och nu är det dags för fler goda nyheter – under hösten kommer ännu mer ny musik från Thåström.
Singelsläppet den 24 september kommer nämligen att leda fram till Thåströms elfte studioalbum som släpps i november.

Showen presenteras av Visit Linköping

Åldersgräns 13 år


bTider/b
Insläpp kl 19:00
Showstart kl 19:30

Längd 2 timmar 30 minuter

bÖvrig information/b
Rullstolsplatser och ledsagare kan köpas hos Visit Linköping & Co, Ticketmaster 077-170 70 70.
Max 1 fri ledsagare per rullstolsbiljett

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida a href=http://www.visitlinkoping.se target=”_New”www.visitlinkoping.se/a

bKrydda din kväll med en härlig matupplevelse!/b
Vill du kombinera din konsertupplevelse med en god bit mat i trevligt sällskap? Och njuta på plats i lugn och ro innan evenemanget startar? En trappa upp i Saab Arena finns arenans restaurang. Här äter ni en god buffé innan ni går till era platser för att njuta av föreställningen. Det går även att uppleva hela föreställningen från restaurangen genom att köpa ett restaurangpaket.

Denna kväll serveras:

Boka ditt restaurangpaket, entré inkl. buffé eller bara buffé a href= https://www.ticketmaster.se/event/562293 target=”_New”här/a.

Är du på språng och föredrar något enklare så kan du även köpa mat i någon av Saab Arenas barer. Ingen bordsbokning, endast drop in.

Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

lördag, 19 mars 2022 kl: 18:30

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad