Menu

Crossroads - Symphonic Rock In Concert, Platinumbiljetter

Linköping

Saab Arena
fredag, 28 oktober 2022 kl:19:30

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Crossroads i Linköping den 16 oktober, utan konserten kommer att flyttas fram till den 28 oktober 2022. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Håll i din biljett - den gäller för det nya datumet. Kontakta info@konsertkongress.se för eventuella biljettfrågor.

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
• Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter – se ”Övrig evenemangsinfo”.

CROSSROADS - A SYMPHONIC ROCK CONCERT

JESSICA ANDERSSON, MARIETTE HANSSON, PETER JOHANSSON OCH BRUNO MITSOGIANNIS ÅKER PÅ TURNÉ MED ROCKLÅTAR ACKOMPANJERAT AV STOCKHOLM CONCERT ORCHESTRA.

Fyra av landets mest omtyckta musikalartister Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis ger i höst fyra konserter ihop i en unik föreställning. CROSSROADS tar oss genom rockhistorien men får den ändå att låta som ny, upplev de mest älskade rocklåtarna i en helt ny kostym. På turnen framförs låtar av bland andra Metallica, Queen och The Rolling Stones med komp av Stockholm Concert Orchestra. Turnen når Linköping, Göteborg, Malmö och Stockholm.

- Crossroads är en dröm som går i uppfyllelse. Jag har alltid älskat att sjunga rock, allt från brittiska Queen, Deep Purple och Led Zeppelin till amerikansk rock som Aerosmith, Meat Loaf och Guns’n Roses. Detta blir första gången jag får chansen att göra det tillsammans med full symfoniorkester. Jag längtar! Peter Johansson

Korsbefruktning med klass. Så kan man beskriva CROSSROADS, en storstilad föreställning där klassiska rockhits tolkas av en symfoniorkester. På turnen som passerar Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping i oktober sjunger artisterna Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis älskade låtar av exempelvis Bon Jovi, Metallica, Scorpions, Queen, AC/DC, The Rolling Stones, Nirvana och Europe med både mäktig och känslig uppbackning från Stockholm Concert Orchestra.

- Jag har alltid gillat rock. Det var faktiskt så jag började min musikaliska bana, som sångerska i ett hårdrocksband. Det är alltid extra kul att få framföra de här låtarna live inför en stor publik, och med den här stora härliga orkestern... det ser jag mycket fram emot! Jessica Andersson

Folkkära Jessica Andersson är en mångfacetterad och rutinerad artist som slog igenom med duon Fame under tidigt tjugohundratal. Hon har belönats med såväl Ulla Billquist-stipendiet som Guldmasken för bästa kvinnliga musikalartist. Ända sedan starten 2003 har hon under många somrar varit en återkommande deltagare i Diggilooturnen.

Mariette Hansson känner vi som flerfaldig deltagare i Melodifestivalen (trea 2015 med låten Don’t Stop Believing bästa placeringen hittills). Därutöver har hon bland annat turnerat som uppvärmare åt Roxette på deras XXX – The 30th Anniversary Tour. Förra året gjorde Mariette succe i TV4-programmet Stjärnornas stjärna där hon visade sig behärska många olika genrer, som pop, rock, opera och disco. I år deltar Mariette i Melodifestivalen med bidraget ”Shout It Out” som röstades direkt vidare till finalen på Friends den 7 mars.

Bruno Mitsogiannis har samlat på sig en lång rad huvudroller under de senaste åren – Tony i West Side Story, Drew i Rock of Ages, Gabriel i Next to Normal, Galileo i Queen-musikalen We Will Rock you, Johnny i American Idiot och Frankie Valli i Jersey Boys. Bruno är just nu ute på arenaturne med musikalshowen OH, WHAT A NIGHT!

Peter Johansson är ett välkänt namn på den internationella musikalscenen. Han har figurerat i uppsättningar av We Will Rock You, A Chorus Line, Footloose, Rock of Ages och Jesus Christ Superstar samt åkt runt med framgångsrika Queen-föreställningen Champions of Rock. Även Peter är just nu ute på den rikstäckande turnen OH, WHAT A NIGHT! tillsammans med Bruno Mitsogiannis, David Lindgren och Robert Rydberg.

Turnen produceras av Live Nation, 2Entertain, United Stage och Vickys Nöjesproduktion.

TIDER
Insläpp kl. 18:00
Showstart kl 19:30
Längd: ca 2 timmar & 30 minuter, inkl paus

Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap. Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns denna åldersgräns.

Biljettkassan på Saab Arena öppnar 1,5 timmar innan showstart.


Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

fredag, 28 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad