Menu

GES - STANNA VÄRLDEN EN STUND

Linköping

Saab Arena
lördag, 15 oktober 2022 kl:20:00

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för
svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.
Efter succe och lyckorus på Cirkus i Stockholm tar GES klivet upp på scener ute i landet. Nu när GES åker på Sverigeturne, hösten 2022, får fler chansen att vara med och stanna världen en stund.

Våra pophjältar kommer bjuda på en både intim och storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, "Då står pojkarna på rad”,
”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.

Presenteras av: Krall Entertainment och 2Entertain

Tider
Insläpp kl 18:30
Showstart kl 20:00

Längd: ca 100 min , igen paus.
18 år, 13 är med målsman.

Övrig information
Rullstolsplatser bokas bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-707 777.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.visitlinkoping.se



Saab Arena är ett upplevelsecenter för hundratusentals besökare från när och fjärran. Arenan invigdes som Cloetta Center den 2-5 september 2004 och bytte efter tio års verksamhet namn till Saab Arena. Arenan drivs av Linköping Hockey Club via dess bolag LHC Event AB och Ispalatset i Linköping AB.

Datum / Tid

lördag, 15 oktober 2022 kl: 20:00

Plats

Linköping, Saab Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad