Menu

Deportees på Skylten

Linköping

Skylten, Linköping
fredag, 10 november 2023 kl:19:30

???? Deportees
???? 10 november, 2023
???? Skylten
???? Support: Dreaming Wild
Tider
18:00 - Dörrar
18:30 - Quiz med John Doe
19:30 - Dreaming Wild
20:30 - Deportees
???? Deportees är ett band i ordets allra bästa bemärkelse. Beväpnade med en ordlös, nästan telepatisk kommunikation och en typ av gemenskap som erbjuder ett skydd mot världen har de flerfaldigt Grammis-vinnande vännerna från Umeå oförtröttligt jagat drömmen om det fullständigt förverkligade albumet i snart 20 år. Ibland har de kommit nära, ibland lite längre ifrån, men frågan är om de någonsin varit närmre än på sitt efterlängtade sjunde album ”People Are A Foreign Country”. Denna gång har gruppen återvänt till rummet. Till samspelet och till den alldeles särskilda dynamik som uppstår när de spelar musik live tillsammans.
”People Are A Foreign Country” är den första Deportees-skivan som är producerad av bandmedlemmarna själva. Inspelad i vännen Daniel Berglunds studio Sandås Silence i Umeå och i studion Isby Recording är det ett album som kränger av liv. Och, som alltid med Deportees, fyllt med empati och tröst.
Deportees gjorde entré på den svenska musikscenen 2003. Umeå bandet består av Peder Stenberg (sång), Anders Stenberg (gitarr) och Thomas Hedlund (trummor). Bandet har vunnit två Grammis i kategorin Årets rock för sina album ”Islands & Shores” och ”The Big Sleep” samt två P3 Guld-priser – Årets pop för albumet ”Under The Pavement – The Beach” och Årets grupp för ”Islands & Shores”.
Med en av landets mest storslagna och känslostarka låtkataloger i ryggen presenterar man nu en stor Sverige-turné hösten 2023.
Mat- och Alkoholservering från 18:00 ????
????SKYLTEN
Address: Södra Oskarsgatan 3, 582 73 Linköping
Stående publik
???? Från 18 år

Datum / Tid

fredag, 10 november 2023 kl: 19:30

Plats

Linköping, Skylten, Linköping

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad