Menu

Amanda Bergman

Linköping

Skylten, Linköping
lördag, 27 juli 2024 kl:18:00

???? Amanda Bergman
???? 27 juli, 2024
???? Skyltens Innergård, Linköping
???? På Skylten har vi mat, dryck (med och utan alkohol) och en go stämning. Vi har byggt vår resturangdel till att passa konserterna och den kultur vi med City to City erbjuder för kvällen. Se alltid till varje konsert, och hör av er, för fullständig meny, drycker och unika upplevelser!
Amanda Bergman har med en av landets varmaste och mest säregna röster berört människor runt om i världen i över ett decennium. Vad som började under de mystiska pseudonymerna Hajen och Idiot Wind, mynnade senare ut som frontperson i supergruppen och framgångssagan Amason samt hennes egna första soloalbum ‘Docks’.
Sedan debuten 2016 har Amanda hunnit köpa en bondgård i Dalarna, släppt tre album med Amason, vunnit priser, turnerat, startat konsertverksamheten ”Rockbonden” och spelat in en SVT-dokumentär om livet och gården.
De senaste åtta åren har även kantats av nytt och gammalt liv, psykisk ohälsa och vägen tillbaka samt evigt grubblande över livets stora frågor.
Nu är hon äntligen tillbaka med sitt andra album i ordningen “Your Hand Forever Checking On My Fever”. Albumet släpps 7 juni på Amanda Bergmans nystartade skivbolag CowCow och drivs precis som allt annat från gården tillsammans med sin man, låtskrivarpartner och producent Petter Winnberg.
????SKYLTENS INNERGÅRD
Address: Södra Oskarsgatan 3, 582 73 Linköping
Stående publik
???? Från 18 år


Amanda Bergman
2024-05-04 19:00:00
Blandat, GRÄNGESBERG, Cassels



Amanda Bergman
2024-05-05 19:30:00
Blandat, BOLLNÄS, Träkyrkan

Datum / Tid

lördag, 27 juli 2024 kl: 18:00

Plats

Linköping, Skylten, Linköping

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

450

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad