Stäng reklam
Menu

Alla känner Ankan - en humorshow av och med Anders

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
söndag, 15 januari 2023 kl:18:00

Anders ”Ankan” Johansson utsågs 2020 till årets manliga komiker och samma år gjorde han stor succé i tv-program som ”Bäst i test” och ”På spåret på SVT”.
Anders är för många känd som ena halvan i humorduon Anders & Måns som har spelat flera hyllade scenföreställningar tillsammans med. Nu är han aktuell med sin nya enmansföreställning ”Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson”. Hösten 2022 ger sig Anders “Ankan” Johansson ut på Sverigeturné med sin första soloshow. Nu förlängs turnén med fler föreställningar under 2023.
”Alla känner Ankan” är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, vilket Anders “Ankan” Johansson kommer lyfta genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.

Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. "Alla känner Ankan" kommer vara en väldigt rolig föreställning men som även tar upp de där lite besvärligare ämnena. Det blir personligt men inte privat som man säger, berättar Anders “Ankan” Johansson.

Rullstolsplats bokas genom Kulturens Hus biljettkassa 0920-455900
Arr: Kahlo
Längd: 90 min, ej paus

Datum / Tid

söndag, 15 januari 2023 kl: 18:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

440

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad