Menu

Så Mycket Orsa - Rockkväll

Luleå

ORSA, Folkparken Skeer
lördag, 3 augusti 2024 kl:19:00

Så Mycket Orsa presenterar Rockkväll med Sator, Mimikry samt hemlig gäst.

Rockkväll med SATOR och punkens hjältar MIMIKRY samt hemlig gäst! Bli en del av en episk kväll när tre av Sveriges mest ikoniska rockband intar scenen på “Så Mycket Orsa”.

Sator är en av Sveriges mest respekterade och älskade rockraketer sedan bandet bildades 1981 och då hette Sator Codex. Med över tre årtionden av banbrytande musik bakom sig har Sator cementerat sin plats som en ledande kraft inom svensk rock. Deras signaturmix av rock och punk levereras med en energi som bara åren på sceneen kan ge. Från odödliga klassiker som ” I wanna go home” till deras senaste bedrift, albumet ”Return of the Barbie-Q-Killers” och singeln ”Brown eyed son” fortsätter Sator att bevisa sin relevans och nyskapande kraft.

Mimikry – punkens hjältar är ett band som aldrig tappar energin och ständigt levererar på scenen. Med en kreativitet som känner inga angränsar skapar Mimikry ständigt nya klassiker i annorlunda förpackning. Deras senaste EP ”Det finns hur många svin som helst” är bara ett exempel på deras eviga hunger och förmåga att skapa musik som verkligen känns. Upplev deras galna ideer och udda samarbeten när de tar dig på en musikalisk resa du sent kommer att glömma.

Som om kvällen inte redan vore fullmatad med rockhistoria kommer en överraskningsartist att slåss med Sator och Mimikry om din uppmärksamhet. Missa inte denna historiska kväll fylld med legendarisk rock och punk. Boka din biljett nu och gör dig redo att uppleva en kväll som kommer att bränna sig fast i ditt minne för evigt!

Handikapplatser bokas via Ticketmasters callcenter på 0771-707070 alternativt via Ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777. En ledsagare ingår fritt.

Datum / Tid

lördag, 3 augusti 2024 kl: 19:00

Plats

Luleå, ORSA, Folkparken Skeer

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad