Menu

SVEN INGVARS - PERSONLIGT - EN INTIM KONSERTUPPLEVELSE - 21:00

Luleå

BORGVIK, SLIPERIET, BORGVIK
lördag, 10 december 2022 kl:00:00

PERSONLIGT
En intim konsertupplevelse på Sliperiet.

Sliperiet presenterar tillsammans med Lifeline Entertainment ett exklusivt konsertkoncept som utgår från det nära mötet mellan artist och publik. Sliperiet har genom åren stått värd för många artister och det har alltid gett mersmak. Men det är först nu vi tar ut svängarna och låter det ske i en större omfattning. Under kommande höst och vår får ni möta band/artister under rubriken ”PERSONLIGT”. Sliperiet ska vara den mindre scenen där den omedelbara närheten till publiken uppstår, där trösklar sänks och allt som skapas blirdirekt och ärligt”.

Först ut är, kanske föga förvånade, Sven Ingvars.

”Vi vill verkligen vara först, Sliperiet är Sven Ingvars andra vardagsrum och här har vi redan skapat oförglömliga ögonblick tillsammans. Vi vill vara först ut att skapa fler. Att få sätta sig ner, låta musiken vara det den är, bara spela och prata om låtar och texter tillsammans med publiken är något vi längtat efter. Det kommer att bli intimt, ärligt och som rubriken avslöjar, personligt”. - säger Oscar Magnusson, ägare till Sliperiet, tillika sångare i Sven Ingvars.

Insläpp för middagsgäster öppnar kl. 18:00

All form av allergier eller avvikelser måste anmälas via mail till Scalateatern, efter att ni köpt era biljetter. Skriv också med ert bokningsnummer.
biljett@scalateatern.com

Konsert: CA 90 minuter
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Sliperiet i Borgvik

Datum / Tid

lördag, 10 december 2022 kl: 00:00

Plats

Luleå, BORGVIK, SLIPERIET, BORGVIK

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad