Menu

Stå upp för Henrik Nyblom - Luleå

Luleå

Kulturcentrum Ebeneser
lördag, 28 maj 2022 kl:20:00

Henrik Nybloms namn har länge varit välkänt bland svenska komiker men har under de senaste åren också vuxit sig starkt bland standupubliken. Med energi, musik, tramsighet och en otrolig improvisationsförmåga har han stad för stad övertygat publik för publik. 
Nu ger Nyblom sig ut på sin andra soloturné ”Stå Upp för Henrik Nyblom” med helt nytt material sedan förra turnén ”Oklar” som han turnerade våren 2020 tills pandemin satte stopp. Den nya föreställningen har slipats fram under tiden med publiktak och avståndsrestriktioner men är nu redo för tätt packade salonger och större lokaler. 
”Stå Upp för Henrik Nyblom” går i högt tempo och byter riktning ungefär så ofta som Henrik Nyblom tycker att den borde just den kvällen. Detta är live-standup när den är som bäst. Närvarande, oförutsägbar och fruktansvärt rolig.
Det finns möjlighet att boka bord för middagsgäster. För bordsbokning och frågor till restaurangen: 0920-40 83 05 (mån-fre kl. 14-16) eller kontakt@ebeneserrestaurang.se (dygnet runt).
I samarbete med Kulturcentrum Ebeneser.

Datum / Tid

lördag, 28 maj 2022 kl: 20:00

Plats

Luleå
Kulturcentrum Ebeneser
Skomakargatan 23


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

280

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad