Menu

Pascal

Luleå

Kulturens hus - Loungen vån 5
fredag, 1 oktober 2021 kl:19:00

Pascal är tillbaka med sitt sjätte album ’Fuck Like A Beast’. Och de är tillbaka med en större frustration än någonsin tidigare. De bjuder på en uppvisning i desperat, slamrig och nervig rockmusik i Loungen, fredag 1 oktober.


Efter att det förra albumet spelades in i världsberömda Hansastudion i Berlin kände de att de ville tillbaka till en snabbare och mer direkt inspelning, vilket resulterade att hela albumet i princip spelades in under en långhelg i Ingrid Studios i Stockholm tillsammans med Johan Gustafsson. Tanken var att inspelningen skulle vara mer som när de spelar live och får extra energi ifrån varandra. Resultatet gör en inte besviken och är ett av deras mest kompromisslösa album hittills.

Även om alla låtar skrevs och spelades in precis innan pandemin slog till med full kraft så har det alltid funnits nåt i deras musik som passat utmärkt för såna här tider. Frustration och ilska över människors mentala instängdhet och trångsynthet har alltid legat nära Pascal och de levererar allt med en hunger och intensitet som hos någon som inte har något att förlora. Det nattsvarta och ångestfyllda bärs upp av humoristisk vemodighet och kärleken finns där som ett räddningsplank, om man väljer att ta den. De har bemästrat refränger som borrar sig in som virus i hjärnan och är experter på sitt primitiva, nästan våldsamma sätt att hantera sina instrument. Bara att släppa taget och njuta fullt ut.


Åldersgräns 18 år, baren är öppen från 20.00

Rullstolsplats bokas genom Kulturens Hus biljettkassa 0920-455900.

Arrangör: Kulturens hus

Datum / Tid


fredag, 1 oktober 2021 kl:19:00

Plats

Kulturens hus - Loungen vån 5 Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad