Menu

Tre ballerinor går in på en bar...

Luleå

Ebeneser
söndag, 9 december 2018 kl:19:00

...och framför en storslagen rosa sketchföreställning!

En barägare plågas av tre fullvuxna ballerinor som ingen annan kan se. Ballerinorna ställer till med scener, väsnas och lämnar efter sig ett kaos av tyll. Är det bara inbillning? Eller är det tre komiker som spelar upp sketcher i hans bar? Barägaren påstår sig bland annat bevittna scener om män som skriver fult, värmländska ”superhjältar” och eftertankens kranka blekhet.

Ballerinorna i humorgruppen Hela Baletten tar med sig sin bakgrund i radiohumor till scenen och framför en akt sketchkomedi i ett sådant rasande tempo att du som publik kommer undra vad som tumlade förbi. Med hjälp av ljudkonst kastar sig föreställningen mellan genrer, tider och rum. Blir det någon balett då? Ah, typ…

Deras humor och satir går mellan att kommentera dagsaktuella företeelser och en härligt absurd humor som är deras egen.”

”Alla tre är synnerligen drivna komiker som kan spela med hela kroppen. Till och med dansa en smula.”
UNT

Hela Baletten är en trikåklädd humorgrupp som har gjort sig känd för sina tempohöga scenföreställningar och sin medverkan i Humorhimlen i P3. “Tre ballerinor går in på en bar…” är deras andra scenshow, som har spelat för utsålda hus i Uppsala och Lund.

Av och med Emma Bäckström, Martin Viklund och Daniel Fjellborg
Ljud- och ljustekniker: Sofia Östblom
Foto: Henrik Kursula

Arr: Hela baletten
Längd: ca 50 min

Fritz Olssons Urmakeri & Guldsmedsaffär bildades 1904. Det är kvarterets äldsta verksamhet och även en av de främsta orsakerna till kvarterets utveckling och utseende under snart 100 år. Hunden 15 är framför allt ett affärskvarter men andra verksamheter som kyrka, kulturcentrum och framförallt bostäder har också haft sin plats här.

Datum / Tid

söndag, 9 december 2018 kl: 19:00

Plats

Luleå, Ebeneser

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

100kr - 160kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad