Menu

Claes Jansson Med Luleå Storband Och Amanda Lindgren Clarin

Luleå

Ebeneser
lördag, 16 november 2019 kl:19:00

Jazz- och bluesstjärnan Claes Jansson med Luleå Storband och Amanda Lindgren-Clarin.

Claes Janson - Blues med hjärta & värme. Sjungman Janson. Så kallar han sig gärna, den vokale och smått folkkäre mångsysslaren Claes Janson. Alltid beredd att borda en estrad för att leverera en vacker visa eller jordnära blues. Måhända även en välkänd schlager eller helt enkelt en pålitlig jazzdänga. En charmig liten barnvisa kan det också handla om.

Ständigt på vakt navigerar Claes sångskutan med omdömesgill närvaro och generös värme. Den vältajmade barytonrösten fungerar som garanti för en trygg musikalisk seglats, oavsett det råder stiltje och långsam ballad eller blåser upp till krabb sjö och vindsnabba swingmelodier.

I sommar den 30:e juli fyller Sjungman Janson 70 och firar samtidigt 65 år som sångartist. Felräkning? Njae, framträder man och får gage redan som femåring stämmer det nog rätt bra.

Biljetter säljs via Kulturens hus tom kl 16:00 den 16 november, ev kvarvarande biljetter säljs vid dörr från kl 18:00.

Arr: Luleå Storband i samarbete med Kulturens bildningsförbund
Längd: ca 2h inkl paus

Fritz Olssons Urmakeri & Guldsmedsaffär bildades 1904. Det är kvarterets äldsta verksamhet och även en av de främsta orsakerna till kvarterets utveckling och utseende under snart 100 år. Hunden 15 är framför allt ett affärskvarter men andra verksamheter som kyrka, kulturcentrum och framförallt bostäder har också haft sin plats här.

Datum / Tid

lördag, 16 november 2019 kl: 19:00

Plats

Luleå, Ebeneser

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad