Svartöns Blues Presenterar: Abbey Road Vs Let It Bleed

EbeneserDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I år är det femtio år sedan The Beatles berömda album ”Abbey Road” och The Rolling Stones ”Let It Bleed” släpptes.

Vi som var med på 60-talet minns att man var tvungen att ta ställning. Rolling Stones eller Beatles. För den lokala musikern Gunnar Sundström var valet självklart. The Beatles. Lika självklart var det för musikern Anders Wedin. The Rolling Stones. Att gilla båda bandet offentligt var förbjudet. Men båda gillande och gillar förstås båda banden i smyg.

Gunnar och Anders har tilldelats uppdraget av föreningen Svartöns Blues styrelse att sätta samman var sitt band för en gemensam konsert. Där gör man sin tolkning av dessa två tunga, viktiga och odödliga album. ”The Beatles” inleder kvällen och ”The Rolling Stones” avslutar.

The Beatles
Gunnar Sundström, Mikael Thurfjell, Lalle Omberg, Folke Viklund, Christoffer Schlee, Zia Lindberg , Olle Strandberg och Lars Lindkvist.
The Rolling Stones
Anders Wedin, Anna Wedin, Katarina Pettersson, Stefan Viklund, Björn Sjöö, Björn Råberg och Anders Öhlund.

18 år eller i målsmans sällskap.
Dörrarna öppnar 18:00.


Förköp via Kulturens hus till kl 16.00 lördag 29 november. Ev kvarvarande biljetter säljs vid dörr från kl 18:00

Arr: Svartöns Blues
Längd: ca 2 h inkl paus

Fritz Olssons Urmakeri & Guldsmedsaffär bildades 1904. Det är kvarterets äldsta verksamhet och även en av de främsta orsakerna till kvarterets utveckling och utseende under snart 100 år. Hunden 15 är framför allt ett affärskvarter men andra verksamheter som kyrka, kulturcentrum och framförallt bostäder har också haft sin plats här.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-29 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: