kl: 21:30

Gg & The Funky Soul Crew

EbeneserDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Pga osäkerhet kring restauratör i Kulturcentrum Ebeneser har arrangören Kulturföreningen Ebeneser och bandet GGs Funky Soul Crew valt att flytta detta evenemang till lördag 14 mars 2020. Biljetter gäller det nya datumet men om de inte kan/vill gå så återköper Kulturens Hus biljetten senast 23/11.
” Vi vill kunna erbjuda våra kunder och publik en helkväll med bordsbokning, god mat och musik. Hoppas vi ses 14 mars 2020”Soul Night med GG & The Funky Soul Crew

Nu är det dags för den årliga traditionen av soulparty med GG & The Funky Soul Crew i Kulturcentrum Ebeneser. Som alltid blir det fullt ös med Luleås partyband nr 1!

Missa inte denna svängiga helkväll i soulens, funkens och discons tecken.

Åldergräns: 18 år.

Boka gärna bord på 0920-40 83 05 eller bokning@rekolulea.se. (Gäller dig som tänkt äta, i övrigt onumrerade platser.)
Caféet öppnar 19:00.


Biljetter säljs via Kulturens hus tom kl 16:00 den 14 mars, ev kvarvarande biljetter säljs vid dörr.

Arr: Kulturföreningen Ebeneser och GG & the Soul Funky Crew
Längd: ca 2,5 h inkl paus

Fritz Olssons Urmakeri & Guldsmedsaffär bildades 1904. Det är kvarterets äldsta verksamhet och även en av de främsta orsakerna till kvarterets utveckling och utseende under snart 100 år. Hunden 15 är framför allt ett affärskvarter men andra verksamheter som kyrka, kulturcentrum och framförallt bostäder har också haft sin plats här.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-14 21:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: