Menu

Barnsöndag - Mama Gumbo

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
söndag, 23 april 2017 kl:14:00

Mama Gumbos värld är en skön värld, en grön och brun och lite galen värld. I Mama Gumbos värld ryms både det roliga och det jobbiga i livet. I musik, dans och berättelser gestaltas varma värderingar med stor igenkänning. Föreställningen är uppbyggd kring afrikanska ordspråk. Mama Gumbo säger att denna vishet även gäller barn i Sverige idag. Vad menar hon till exempel med att det finns en krokodil på varje skola...? Och att enda sättet att ha allting är att dela med sig?

Floid Gumbo, alias Mama Gumbo, är en sprakande färgstark personlighet – en glädjespridare som har afrikansk underhållning som sitt varumärke. Floid är född och uppväxt i Zimbabwe, men flyttade till Sverige 1994. Hennes musikprogram Hakuna Matata har setts av tusentals barn som har trummat, dansat och sjungit tillsammans med henne. Floid Gumbo tilldelades ABF Göteborgs kulturpris 2012.

Medverkande: Floid Gumbo med musiker., alias Mama Gumbo, är en sprakande färgstark personlighet – en glädjespridare som har afrikansk underhållning som sitt varumärke. Floid är född och uppväxt i Zimbabwe, men flyttade till Sverige 1994.

Rekommenderad ålder 3-6 år
Arr: Kulturens hus
Längd: ca 35 min

Datum / Tid

söndag, 23 april 2017 kl: 14:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

50kr - 80kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad