Menu

En Musikalisk Upplevelse i Luleå med Ken Ring

Luleå

Kulturens Hus - Lilla Salen
lördag, 3 mars 2018 kl:20:00

På min senaste turné hände nått inuti mig. Jag gick igenom något jag aldrig hade gjort förut, det var mitt livs absolut starkaste musikaliska resa. Det var verkligen med en speciell känsla jag klev upp på scenen när jag åkte runt i vintras på min akustiska turné. Den mäktiga känslan av en helt slutsåld konserthall kröp in på mig och jag blev helt tagen. Helt plötsligt spelade mina texter en roll. Jag insåg kanske det jag undrat mest över genom hela min karriär. Och det var om ni verkligen lyssnade och förstod det jag försökte säga. Ni bemötte mig med den största kärleken en artist kan få. Och historierna ni delade med mig rörde verkligen mitt hjärta. Och ni fick mig att inse att min musik faktiskt är viktig för många av er. Den är en del av samhället och många livsöden där ute. Och i dagens samhälle kanske den är viktigare än någonsin. Budskapet.

Därför har jag nu bestämt mig för att själv arrangera den största turnén i mitt liv. Jag vill sätta ihop en uppsättning som ger utrymme för mig att verkligen tömma mig och ge er exakt det som behövs just nu. Kärlek, respekt och en stund att få rannsaka sig själv. Både ni och jag.
Så i samband med att jag nu börjar inspelningen av mitt andra Akustiska album som kommer heta ”Musiken” så har jag tillsammans med Orlando John nu nöjet att presentera en Sverigeturné från norr till söder.

Arr: Masa Music
Längd: ca 1h, ingen paus

Datum / Tid

lördag, 3 mars 2018 kl: 20:00

Plats

Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

305kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad